Senior redovisningsansvarig

Senior redovisningsansvarig

Har du lång erfarenhet av redovisning och söker ny utmaning? Randstad i Karlstad växer och vi söker dig som vill vara med på vår resa. Vi behöver dig som vill vara vårt ansikte ut mot kund som kan bidra med din erfarenhet och som vill utvecklas i din roll.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Månadsbokslut, kvartals- och årsbokslut
  • Lönerapportering samt avstämning mot extern byrå
  • Moms och skatt
  • Årsredovisning
  • Proaktivt arbeta för att redovisningen stödjer och följer verksamheten
  • Kontakter ut i organisationen
  • Bidra till processutveckling, driva projekt samt att utveckla användandet av affärssystemet
Varaktighet:

Vi söker dig för kommande uppdrag i Värmland och Dalsland, som uthyrd konsult alternativt direktrekrytering till kund. Omfattning kan variera i från 75%- 100%.

Din profil

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet av att självständigt arbeta med kvalificerat redovisningsarbete.

För att trivas i rollen som senior redovisningsansvarig konsult är det viktigt att du är noggrann, positiv, ansvarstagande och engagerad. Du trivs att arbeta i team och är analytisk och strukturerad samt van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du lösningsorienterad, analytisk och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du en stark ledare med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ring Annika Gränby 0708-295116 eller mejla annika.granby@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Annika Gränby
Telefon 0708-295116
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.