Teamledare för kundservice

Teamledare för kundservice

Har du erfarenhet av kundtjänst och är van vid att leda eller arbeta i team? Vill du dessutom ha en ny rolig utmaning i ett spännande företag? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vi söker just nu en teamledare för direkt anställning hos en av våra kunder med start omgående. Företaget är störst i Norden när det kommer till radiokommunikation och arbetar med de största och viktigaste kunderna inom flera olika branscher. Kundengagemang och teamkänsla är två viktiga bitar i verksamheten. Vi söker därför dig med ett stort driv som vill arbeta för att utveckla dessa delar ytterligare.

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

Som teamleader kommer du vara ansvarig för kundtjänst där teamkänsla och kunder står i fokus. Du kommer ha stora möjligheter att utforma rollen på ditt sätt för att nå bästa möjliga resultat. I rollen ingår ett stort ansvar, varierade arbetsuppgifter och nära samarbete med övriga teamet inom kundtjänst.

Om du vill ha ett flexibelt arbete med stora möjligheter att utveckla dina ledaregenskaper är detta rätt jobb för dig. Tjänsten är placerad antingen i Karlstad eller Solna.

Kvalifikationer:

För att trivas i rollen som teamleader är det viktigt att du gillar ansvar, tycker om att samarbeta med andra och har ett stort kundfokus.

Du bör tidigare ha arbetat i en ledande befattning och är van att arbeta i team, gärna inom kundtjänst. Som person är du glad, positiv och ser alltid möjligheter. Du är serviceinriktad och bidrar med ett stort engagemang i ditt arbete.

Det är en stor fördel om du har möjlighet att starta omgående.

Sista ansökningsdag: 2018-06-30
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emmelie Hartzell, emmelie.hartzell@randstad.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.