Glad och positiv pensionär sökes för extrajobb

Glad och positiv pensionär sökes för extrajobb

Är du pensionär men känner att det vore roligt att få jobba extra då och då? Har du dessutom känsla för service och alltid ger ett gott bemötande? Då har vi jobbet för dig!

Omfattning:
Deltid, extra vid behov

Arbetsbeskrivning:

Vi på Randstad söker nu dig som vill arbeta extra i reception. Just nu bemannar vi flera receptioner i och runt Karlstad där vi skulle behöva förstärkning av någon som är flexibel och kan hoppa in om ordinarie personal blir sjuk eller behöver ta ledigt.

Arbetet som receptionist är varierat och socialt. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att ta emot besökare, lämna ut nycklar, svara i telefon, ta emot post samt hjälpa till med bokningar av olika slag.

Kvalifikationer:

För att trivas som receptionist bör du vara social och tycka om att ge god service. Du behöver även vara noggrann och ha administrativ vana. Grundläggande datakunskaper är också viktigt för att klara av jobbet.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emmelie Hartzell, emmelie.hartzell@randstad.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är meriterande om du tidigare jobbat i reception eller med annan form av kundservice. Du bör kunna hoppa in och jobba med kort varsel och vara flexibel med arbetstider. Denna tjänst kräver att du idag är pensionär.