Chaufför till Ramirent i Karlstad

Chaufför till Ramirent i Karlstad

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vårt uppdrag är att ge smidig service både till våra kunder och medarbetare.

Ramirent Karlstad behöver förstärkning på transportsidan. Vi söker nu dig som tycker om att arbeta med människor, trivs på vägarna och vill bidra till en väl fungerande logistik på kundcentret. Du är positiv och lösningsorienterad.

Lagspelaren med ett öga för service
På kundcentret är vi ett tajt gäng där vi backar upp varandra i arbetet. Som vår nya kollega kommer du att arbeta med:
  • Leverera och hämta maskiner hos våra kunder. Arbetet planeras med innesäljare och returmottagare.
  • Truckkörning, lastning och lossning
  • Tvätta och rengöra maskiner
  • Då det finns tid arbeta med underhåll och reparationer av våra maskiner både på kundcentret och ute hos våra kunder
Din profil
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller liknande med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg. Tekniskt intresserad.
  • Minst B-körkort. BE eller liknande är meriterande.
  • Svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
  • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av transporter och kundbemötande
  • Har du truckkort, liftkort eller god maskinkännedom är det meriterande
Eftersom rollen innebär en hel del kundkontakt med många kontaktytor ser vi att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga, ute på fältet är du Ramirents ansikte utåt. Du tar ansvar för de uppgifter du blir tilldelad samt arbetar noggrant och strukturerat.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 31/5. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Helene Westas, telefon 054-55 55 15.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.