Kvalitetssäkringstekniker, RZ ZamPart AB

Kvalitetssäkringstekniker, RZ ZamPart AB

Lockas du av att få arbeta i ett modernt verkstadsföretag där du får mycket frihet under ansvar? Har du en teknisk bakgrund med erfarenhet av kvalitetssäkring och mätteknik? Drivs du av att hitta lösningar, är serviceinriktad och trivs med att skapa relationer och samverka med kunder och kollegor? Nu har du chansen!

Hur ser din arbetsdag ut?
I din roll som kvalitetssäkringstekniker här hos oss på RZ ZamPart handlar din dag mycket om att ge service till produktion och kunder. Du kommer att arbeta med kvalitetssäkring (quality assurance) och ha ett nära samarbete med teknik och produktion.

Exempel på andra arbetsuppgifter är utveckling av mätteknik, inköp av utrustning och programvaror. Arbete tätt med teknikavdelningen och välja lämplig mätutrustning och mätfrekvenser i produktion. Behjälplig med att ta fram underlag och instruktioner samt ansvara för utfallsprovning i nya/befintliga projekt.

Vidare handlar rollen om förebyggande kvalitetssäkring internt och externt hos kund, hantera kundreklamationer, förbättringsarbete, dokumenthantering, mätning och analys av resultat. Du får även löpande arbeta med att uppdatera ledningssystem och därtill hörande rutiner. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och fordonsstandarden IATF 16949:2016 och dessa skall underhållas. Utöver detta ska vi även uppfylla alla kunders specifika kundkrav.

Det är meriterande om du har erfarenhet med interna och externa revisoner, grundorsaksanalyser, riskanalyser (FMEA), kapabilitetsstudier samt IATF16949 standarden, men är ej ett krav.

Ytterligare arbetsuppgifter är att hålla internutbildningar för personal inom ditt område, sammanställning av leveranshandlingar till kund, mätning och analys av kvalitetskostnader, leverantörsbedömningar, avvikelsehantering och att driva förbättringsprojekt inom kvalitetssäkring.

Vem trivs här?
Vill du ingå i ett team där din höga tekniska kompetens tas tillvara? Trivs du i en roll där service och kundfokus är centrala? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker dig som har en teknisk erfarenhetsgrund och tekniskt utbildad samt har arbetat några år med teknik -eller kvalitetsarbete. Att du är van att läsa ritningar, tolka form- och lägeskrav och kundspecifikationer är ett krav. Det är bra om du har kunskap i ISO 9001, Word och Excel samt Monitor som är det MPS system vi använder.

Är du en entusiastisk, teamspelare och positiv person som har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter? Är du en relationsbyggare som strävar efter att etablera trovärdighet hos externa och interna kunder? Trivs du med att ge service och drivs av att prioritera kundnöjdhet framför annat och är glad? Då kommer du att trivas här hos oss!

Vad erbjuder vi?
Vi har de senaste åren ökat volymerna hos flera av våra kunder och tar även nya spännande steg tillsammans med ett antal nytillkomna kunder. Dessutom investerat i ett flertal nya produktionsgrupper. Nu satsar vi stort framåt och nästa drag blir att komplettera vår organisation med kunnig och motiverad personal. Är du en av dem? Varmt välkommen till oss!

Om RZ ZamPart
RZ Gruppen är en koncern med mekaniska verkstäder för kvalificerad bearbetning. Vi har 12 specialiserade verkstäder i Sverige och omsätter ca 600 msek årligen. RZ ZamPart är största företaget i gruppen och har bedrivit verksamhet i Karlstad sedan 1994. Företaget är känt för sin höga kvalitet och leveranssäkerhet och levererar till världsledande företag inom bl.a. fordonsindustri, försvarsindustri samt övrig verkstadsindustri. Läs gärna mer på www.rzg.se

Om anställningen
RZ ZamPart har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Vänta inte med din ansökan då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver vem du är, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju. (Under Corona sker intervjuer med Adecco digitalt)
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel: 054-771 85 44

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Kvalitetssäkringstekniker, tekniker, kvalitet, QA, kvalitetssäkring, förbättringsarbete, mätteknik, utfallsprovning, ISO, standarder, avvikelsehantering, reklamationer, Monitor, verkstadsföretag, RZ ZamPart AB, Karlstad, Värmland, Adecco
Mer info
Kontaktperson Marianne Pettersson
Telefon 054-771 85 44
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.