Regionchef Närke / Värmland Q-Park AB

Regionchef Närke / Värmland Q-Park AB

Q-Park söker en affärsdriven områdesansvarig chef med goda ledaregenskaper till Örebro eller Karlstad.

Vill du ha ett mångfacetterat arbete i en verksamhet där det finns en stolthet i att leverera samhällsnytta och service? Bra! Sök då denna nya tjänst som områdesansvarig för Närke och Värmland.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Affärsområdet består av en organisation med mycket motiverade och engagerade medarbetare där beslutsvägarna är korta och där det finns gott om utrymme för egna initiativ.

Dina framtida arbetsuppgifter

Tillsammans med medarbetare och kollegor aktivt utveckla affären mot såväl befintliga som nya kunder med fokus på lönsamhet, kvalitet samt kund- och medarbetarnöjdhet. Personalansvar för gruppledare och parkeringsvakter, totalt 14 medarbetare.
  • Skapa bra relationer med kunder och beställare samt initiera och driva kundmöten
  • Sätta tydliga mål och förväntningar på verksamheten samt följa upp prestationer
  • Bedriva ett aktivt och nära ledarskap samt ta ansvar för och utföra alla arbetsuppgifter som ingår i personalansvar t ex. schemaläggning/bemanning, rekrytering, individuella medarbetarsamtal, rehabilitering och arbetsmiljö
  • Följa upp resultat och säkerställa uppfyllnad av budgeterade mål
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsteresor förekommer kontinuerlig i tjänsten, både mellan Karlstad och Örebro i veckorna, till Uppsala för möten inom affärsområdet samt till HQ i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Du har en lämplig högskoleutbildning och/eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet av personalintensiv verksamhet med affärsansvar.

Du har flera års erfarenhet av direkt personalansvar och från arbete med löpande personalrelaterade frågor. Tidigare erfarenhet av schemaläggning/bemanning samt fackliga relationer är meriterande men inte ett krav.
Erfarenhet av att driva och säkerställa en motiverande arbetsmiljö och att ha utvecklat en organisation med gott samarbete både internt och externt.

I rollen har du ett kundansvar med kommersiellt fokus, därför söker vi dig med en stark egen drivkraft och ett entreprenöriellt tänk. Som person är du rak, ärlig och arbetar fokuserat med att hitta nya kreativa lösningar.
Du har goda ledaregenskaper och en naturlig förmåga att involvera och engagera medarbetare mot uppsatta mål.
Du har många kontakter, både internt och externt och därför är du bra på att kommunicera och förmedla information både skriftligt och muntligt på flytande svenska samt god engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 sept 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/