Rör- och anläggningskonstruktör

Rör- och anläggningskonstruktör

Vi behöver bli en till och söker dig som, precis som vi, vill du jobba med internationella projekt på hemmaplan!

Om tjänsten
Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en spännande vardag med en variation av arbetsuppgifter! Du kommer bland annat att jobba med anläggningskonstruktion i 3D med E3D och AutoCad, ta fram layouter, isometrier, materialpecifikationer och kalkyler. Våra uppdragsgivare finns inom olika processindustrier, främst inom massa och papper, och vi erbjuder tjänster inom området rör-och anläggningskonstruktion där du kommer att vara en viktig pusselbit för vår verksamhet. Arbetet sker i varierande projekt där du förväntas arbeta självständigt, men ofta i team med andra.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Karlstad.

Om dig
Vi söker dig som är initiativtagande, positiv och som har ett stort lösningsfokus. Eftersom den här rollen är formbar är det viktigt att du trivs i att driva ditt arbete självständigt framåt och att du kan starta i gång innan du har all fakta och alla detaljer på bordet. Projekten du jobbar i kräver ofta att du har någon form av grundstruktur men du ska ändå ha utrymme till flexibilitet i din problemlösning.

Vi ser att du har relevant utbildning för tjänsten så att du har en bra grund att stå på och behärskar Autodesk plant 3D eller andra 3D program.

Om processen
I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77, bengt.liback@testhuset.com eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83, sofie.gustavsson@testhuset.com. Vi ser fram emot din ansökan senast 31 augusti.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Promt arbetar med projekt över hela världen och är specialiserat på att bygga processindustrier baserat på begagnad utrustning som flyttas från ett land till ett annat. Vi har under åren byggt upp ett stort kunnande och en gedigen erfarenhet från de mest skiftande industri­projekt. Promt arbetar även periodvis med konsultuppdrag av olika slag.

När våra kunder utvärderar samarbetet med oss, får vi alltid goda betyg för vår kompetens och inte minst vårt genuina engagemang, oavsett projektets storlek. Alla våra långsiktiga affärsrelationer vittnar också om det.