Konstruktör mot infrastruktur

Konstruktör mot infrastruktur

Arbetar du inom konstruktion och har ett brinnande intresse för infrastruktur så som väg och järnväg? Ta chansen och sök till ett nytänkande konsultföretag med kontor mitt i centrala Karlstad!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vårt kundföretags räkning en junior konstruktör. Här tillhör du en grupp med flerårig kompetens inom projektering för teknikområdena bana, mark och el låg- och högspänning. Där de tar sig an allt från mindre till större projekteringsuppdrag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Här erbjuds du en fantastisk möjlighet att redan från start ta eget ansvar och själv driva egna projekt framåt. Du kommer vara delaktig i flera olika typer av uppdrag så som digital informationshantering, projektering samt framtagande av ritningar & handlingar.

Vårt kundföretag har en unik modell som innebär att en stor del av allt som du fakturerar går oavkortat till dig personligen. Resterande procent tillfaller bolaget som täckningsbidrag och vinstutdelning och kan nyttjas till säljstöd, utbildningsverktyg och liknande önskvärt material.

Vi söker dig som

Vi söker dig med dokumenterad utbildning inom bygg - alternativt el där huvudsakliga delen av utbildningen innefattar konstruktion. Du bör ha något/några års arbetslivserfarenhet inom ditt utbildningsområde efter examen. Detta då den här rollen ställer en del krav på personlig mognad i arbetslivet. Kanske har du arbetat som byggingenjör eller elkonstruktör i ett par år och vill nu vidare i karriären genom möjligheten att driva ett eget bolag.

Information om kundföretaget

Vårt kundföretag har haft en stark tillväxt sedan företaget bildades 2012 och omsatte det senaste räkenskapsåret 2019/2020 98 miljoner kronor och har en vinstmarginal på mellan 10-15 procent de senaste åren trots marknadsledande löner. Tack vare att de har konsultbranschens lägsta overheadkostnader är detta möjligt.

Ta chansen och sök idag så kommer du ges mer information om företaget vid en eventuell intervju!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 sept 2021 (85 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.