Junior C#.Net utvecklare sökes till spännande tjänst!

Junior C#.Net utvecklare sökes till spännande tjänst!

Det här är tjänsten för dig som vill vara med i utvecklingen av ett samhällsviktigt system inom sjukhusvården. Du kommer att få vara med i arbetet att utveckla sjukhussystem som reglerar dosering av medicin till patienter och därmed få bidra till säkerhet och effektivitet inom vården.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en junior C#.Net utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kunden är just nu i en expansiv fas där man just nu utvecklar redan befintliga system i en ny plattform och vill ha med dig på resan! Idag består företaget av fyra kollegor som tillsammans arbetar med utveckling, support, kundvård och förvaltning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få utveckla, skapa och implementera system utifrån kundens behov tillsammans med övriga kollegor på kontoret i Karlstad. Tillsammans kommer ni utifrån egna individuella styrkor, intressen och med stöttning av erfarna kollegor föra verksamheten framåt och samtidigt ha roligt på jobbet! Dina arbetsuppgifter kommer att gå ut på att utveckla, skapa och implementera system utifrån kundens behov. Du kommer också att:
  • Programmera i C#, MS SQL, Mudblazor/blazor server side, .Net 5
  • Hantera support
  • Producera teknisk dokumentation
  • Skapa skräddarsydda lösningar utifrån verksamhet- samt kundbehov
Vi söker dig som

har relevant eftergymnasial utbildning där .Net och C#-programmering haft en roll. Du får gärna ha arbetat användarorienterat utifrån verksamhetens behov, samt talar och skriver på svenska och engelska obehindrat. Har du erfarenhet av att utveckla IT-system alternativt jobba som sjuksköterska inom sjukhusvård är det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som utvecklare hos vår kund. Vi tror därför att du är kommunikativ, initiativtagande och flexibel för nya miljöer och situationer.

START: Omgående enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Karlstad/Värmland
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.