Butikssäljare till vår kund i Karlstad!

Butikssäljare till vår kund i Karlstad!

Trivs du bäst i mötet med kund och i sociala sammanhang? Har du ett tekniskt intresse och är serviceinriktad? Ta då chansen att bli del av ett härligt och erfaret gäng kollegor i rollen som butikssäljare inom fackhandeln!

Information om tjänsten

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under den första tiden. Intentionen är att du därefter ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Hos vår kund trivs personalen bra och blir ofta långsiktig i sina tjänster. Nu söker vi en till medarbetare till butiken, då en ur ordinarie personal kommer att gå i pension i slutet av maj.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som butiksmedarbetare hos vår kund erbjuds du ett varierat och social arbete med många återkommande kunder. Då det är en grossistverksamhet är det främst företagskunder som handlar i butiken. Du ansvarar således för att serva dina kunder, sälja produkter, packa upp varor, hålla ordning i butiken samt ta betalt i kassan.

Arbetsuppgifter som förekommer är:
  • Försäljning
  • Kundservice
  • Uppackning
  • Löpande inventering
Vi söker dig som

Brinner för kundservice och som älskar att socialisera sig med andra. Har du erfarenhet av grossistförsäljning eller el sedan tidigare är det meriterande för tjänsten men inget krav, ett tekniskt intresse kommer du också långt på.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund.

Vi ser därför gärna att du är utåtriktad och social samt har lätt för att skapa långsiktiga och trevliga relationer till såväl kollegor som kunder. Vi tror även att du är en lagspelare, driven samt nyfiken på att utvecklas vidare tillsammans med vår kund. Körkort samt svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.