Vi söker en supporttekniker som vill ge toppklassig service!

Vi söker en supporttekniker som vill ge toppklassig service!

Har du kunskap inom teknisk support och drivs av att ge toppklassig service? Vill du arbeta i en självständig och ansvarstagande roll? Då är detta jobb för dig!

Information om tjänsten:
Vi på Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en supporttekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag i 6 månader, med möjlighet till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter:
Vårt kundföretag jobbar med moderna butiksteknologiska lösningar och skapar en förbättrad shoppingupplevelse, både i butik och online. De erbjuder även kunder omfattande erfarenhet, service och support för alla deras lösningar vilket även i sin tur hjälper deras kunder till ökad produktivitet och förbättrad shoppingupplevelse.
Som supporttekniker hos detta spännande företag supporterar och utbildar du kunder inom både detaljhandel och dagligvarubranschen. Arbetet innebär även att hjälpa företagets fälttekniker och utbilda dessa. Till detta är det även viktigt att du skapar samt underhåller dokumentation med rätt och relevant information.

Du arbetar även med;
  • Att ta emot inkommande samtal från kunder och finns som support via telefon, mail eller chatt
  • Felavhjälpa med remote-uppkopplingar
  • Installationer och underhåll av mjukvaror
  • Registrering, felsökning och avrapportering
Tjänsten innebär schemalagda arbetstider på både veckor och helger.

Vi söker dig som:
  • Har en gymnasieexamen inom data eller nätverk
  • Besitter goda kunskaper vad gäller olika programvaror, molntjänster och databashanteringar
  • Gärna tidigare haft liknande arbete där du fått telefon och systemvana
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska då du kommer arbeta mot den internationella marknaden.
  • B-körkort
För att trivas i rollen som supporttekniker ser vi det viktigt att du är bekväm med att arbeta självständigt och trivs av att arbeta utifrån ditt eget driv och ansvar. Du är lyhörd för såväl kunder som kollegor samt är relationskapande och kommunikativ. Du har även förståelse för den viktiga rollen man besitter som supporttekniker och vill leverera bästa möjliga service utifrån detta. Jobbet är även varierande där ena dagen inte är den andra lik, vilket således ställer stora krav på flexibilitet.

Förutom att vara en del av detta spännande och moderna företag får du arbeta hos en attraktiv arbetsgivare med goda karriärmöjligheter. Sök redan idag!

START: 1 juni 2022
ARBETSTIDER: 08:00 - 17:00, samt vissa helger och kvällar
OMFATTNING: Heltid 40h/v
ARBETSFORM: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning.
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly, rebecca.bly@pn.se
Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!