Ingenjörer #förettstarkarevärmland

Ingenjörer #förettstarkarevärmland

Är du ingenjör bosatt i eller på väg till Värmland? Connecta med oss nu för en fantastisk möjlighet att ta del av nuvarande samt kommande rekryteringssamarbeten.

Professionals Nord har ett brett kontaktnät i Värmland och våra företag har ett stort behov av alla typer av ingenjörer. Därför är du välkommen att söka oavsett om du är nyexaminerad eller har flera års erfarenhet.

Vi behandlar samtliga ansökningar och kontaktar dig när vi hittat rätt matchning. Vid frågor kontakta affärschef Jesper Wingqvist, jesper.wingqvist@pn.se

Vi söker dig som
är på jakt efter nästa utmaning i din karriär och som har eftergymnasial utbildning inom exempelvis:
  • Teknisk fysik
  • Elektroteknik
  • Energi- och miljöteknik
  • Datateknik
  • Maskinteknik
Tveka inte på att söka om du har annan liknande utbildning.

Om oss

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.pn.se

#förettstarkarevärmland
Mer info
Kontaktperson Rebecca Bly
Email Mejla Rebecca Bly
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 6 jan 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!