Har du erfarenhet av elkraft, elteknik eller samhällsplanering?

Har du erfarenhet av elkraft, elteknik eller samhällsplanering?

Är du utbildad inom elkraft, elteknik, energi och miljö, NIS eller samhällsplanering och söker dig vidare i karriären till ett företag där ljus och hållbar framtid är ledorden? Önskar du en utvecklande och varierande roll i ett sammansvetsat team så är det här jobbet för dig.

Vårt kundföretag kan stolt titulera sig som Sveriges attraktivaste arbetsgivare och här präglas mångfald i både kompetens och personligheter. Vi rekryterar nu en NIS-ingenjör som vill vara med och utveckla framtidens elnät!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en NIS-ingenjör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt kundföretags önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt kundföretags arbete och som tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom olikheten ses som en tillgång. Vårt kundföretag har än en gång har tagit emot utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021 och 2022.

Nu söker vi dig som vill vara en del av ett produktivt team som består av härliga kollegor och är i utveckling och rörelse framåt.

Arbetsuppgifter

Rollen som NIS-ingenjör är en viktig aspekt för att kunna planera, övervaka, styra och underhålla elnätet. I rollen kommer du att behöva ta strategiska beslut som rör elnätet och säkerhetsställa att alla har tillgång till korrekt information. Som NIS-Ingenjör ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för att säkerställa nätinformation med god kvalitet. Teamet är idag sexton personer som alltid bjuder på skratt och härlig stämning.

I din roll som NIS- Ingenjör ingår bland annat:
  • ärendehantering
  • digital kart- och schemahantering
  • tekniskt anläggningsregister och driftläge i Netbas (nätinformationssystem för elnäts- och anläggningsinformation).
  • säkerställa att underlagen för dokumentation möter uppställda kvalitetskrav.
  • ge support i dokumentationsrelaterade ärenden med hjälp av NIS-specialister,
  • identifiera förbättringsmöjligheter i det dagliga arbetet och bidra till arbete med processutveckling.
Vi söker dig som:

Vi tror att du som söker har relevant högskole-/YH-utbildning med inriktning mot NIS/GIS eller Samhällsplanering. Du kan även ha införskaffat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.

Önskvärt är att du har någon typ av erfarenhet av dokumentationsarbete, ärendehantering eller databashantering och kunskap om nät- eller geografiskt informationssystem. Vi tror också att du har grundläggande kunskaper inom eldistributionsområdet. Godkänt utbildning i ESA 19/14 är meriterande men inte ett krav.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök tjänsten redan idag eller kontakta ansvarig rekryterare Jesper Wingqvist, jesper.wingqvist@pn.se.

START: Enligt ö.k
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jesper Wingqivst

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Rebecca Bly
Email Mejla Rebecca Bly
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!