Erfaren systemutvecklare .Net

Erfaren systemutvecklare .Net

Är du duktig på systemutveckling, besitter goda kunskaper inom .Net och uppskattar att få vara delaktig i hela utvecklingsprocessen? Teamet i Karlstad söker nu efter sin nästa medarbetare.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en systemutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos kund. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos vår kund kommer du att få arbeta i större och längre uppdrag med fokus på .Netutveckling. Med dig i arbetet har du ett kompetent team. För att trivas i rollen bör du ha ett stort intresse för utveckling och utvecklingsprocessen och besitta kunskaper inom områden som kravanalys, enhetstester och dokumentation.

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen som systemutvecklare söker vi dig som har flerårig arbetslivserfarenhet från agil systemutveckling i .Net. Du har en relevant examen inom till exempel datavetenskap eller informatik och har goda kunskaper om databaser. Vidare har du även goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av Azure eller MVC.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är ödmjuk och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vidare är du problemlösande och självgående.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Felicia Engvall

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 6 sept 2021 (44 dagar kvar)