Ekonomikonsult till Scanvisio AB

Ekonomikonsult till Scanvisio AB

Här får du chansen att etablera dig med goda kollegor i ett spännande företag! Scanvisio AB är leverantör av tjänster inom ekonomi, redovisning och konsultationer för företag som etablerar sig i Norge och Sverige. Våra tjänster är särskild inriktade till företag som satsar internationellt vid etablering i Norge eller Sverige.

Vi söker nu en ekonomikonsult som i första hand ska utgå från Karlstad och ha sin fasta arbetsplats där. Det är också aktuellt med enstaka resor till vårt kontor utanför Oslo och resor vid kundbesök.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Scanvisio AB räkning en ekonomikonsult. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Scanvisio AB under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Leo Lloyd, önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Du kommer att löpande arbeta med redovisning samt löneredovisning inom Sverige och Norge.
 • Löpande arbete med redovisning och lön
 • Upprätthålla kundrelationer genom löpande uppföljning och konsultationer
 • Upprätta nya affärsförbindelser genom stöd vid etablering av deras skandinaviska verksamhet eller etablering av nya kunduppdrag
Vi söker dig som:
Har erfarenhet av redovisning/bokföring sedan tidigare alternativt relevant utbildning. Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och för hur väl du kommer trivas i rollen hos Scanvisio AB och ser även att rätt person för uppdraget kan läras upp i denna tjänst.
 • Att vara aktiv, driven, nyfiken och lösningsorienterad faller sig naturligt för dig.
 • Du är ansvarstagande, noggrann, lösningsfokuserad och ser till att saker blir utförda i tid.
 • Du har god kommunikationsförmåga och stimuleras av att prata ekonomi och lönsamhetsstyrning.
 • Din vilja att lära sig nya saker är en motivationsfaktor till att utvecklas både på ett personligt och yrkesmässigt.
Önskvärda nyckelkompetenser
 • Goda muntliga och skriftliga kommunikationsfärdigheter med skandinaviska språk eller på engelska, eftersom kommunikationen med vissa kunder föregår på danska, norska och engelska.
 • Ekonomikunskaper inhämtade med godkända resultat under ekonomiska studier.
 • Van vid att arbeta med affärssystem och annan Microsoft mjukvara
 • Van vid att tolka lagtexter
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Leo.Lloyd@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!