Central roll som teknikersupport i eftertraktat konsultbolag!

Central roll som teknikersupport i eftertraktat konsultbolag!

Sitter du fast i ett enformigt jobb och längtar efter en roll där du får agera support åt kollegor runt om i Sverige? Här erbjuds du möjligheten att ta nästa kliv i din karriär och samtidigt få en central roll i ett av landets mest eftertraktade konsultbolag. Sök idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en teknikersupport. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hantering av inkommande samtal och mail från tekniker och entreprenörer ute i arbete runt om i Sverige. Du har en central roll i företaget och din support är viktig, till tekniker och entrepenörer bistår du med information, supportärenden och registrerar sed mera detta i interna stödsystem.

Med en sann serviceglädje hjälper du kollegor och entreprenörer med support, dokument och information. Dessutom kommer du även i kontakt med en spännande bransch och har goda möjligheter att utvecklas hos vår kund som arbetar med olika typer av tekniska tjänster och lösningar inom flera områden.

En vanlig vecka kan innebära:
  • Svara på inkommande samtal via telefon och dator samt hantera ärenden via mail.
  • Hjälpa entreprenörer som arbetar i fibernätet runtom i Sverige med supportärenden
  • Bistå tekniker med information och säkerställa kvalité i stödsystem samt tillhörande administration
  • Dokumentera de ärenden du tar emot och uppdatera register
  • Genomgå omfattande utbildning i början av din anställning och löpande för att utvecklas i din roll och kunna ta hand om komplexa ärenden.
Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial teknisk utbildning och ett intresse av att jobba som teknikkonsult i framtiden.
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från teknisk support, kundtjänst eller motsvarande.
  • Är obehindrad i svenska i tal och skrift samt har god dator- och telefonvana från tidigare arbete.
Det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk support eller telekombranschen alternativt har arbetat inom service.

För att lyckas i rollen är du självgående, har ett flexibelt förhållningssätt och arbetar med hög kvalitet. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter, driver ditt eget arbete framåt och du trivs att arbeta i ett högt tempo.

Information om kundföretaget

Mer information om vår kund ges vid en eventuell intervju.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande