Utvecklare till bolag i tillväxt

Utvecklare till bolag i tillväxt

Om tjänsten
Vi söker nu fler utvecklare som vill vara med på en spännande och utmanande tillväxtresa hos en av Karlstads mest populära arbetsgivare.

Vår
samarbetspartner jobbar
just nu med att skapa starka leveransteam som skall arbeta tillsammans över tid. Detta för att skapa effektiva leveranser till sina kunder med hög kvalitet.

Rollen som
utvecklare erbjuder stor variation där uppdragen varvas mellan nyutvecklingsprojekt och förvaltningsprojekt. De flesta projekten bedrivs in-house tillsammans med andra utvecklarkollegor.

Du mestadels
att med .net-utveckling, förkommande tekniker och verktyg är:
C#, ASP.NET, Angular, React, SQL, Entity Framework, RESTful API, Web API,
Azure, Micro Services

Din bakgrund

Vi söker dig som stämmer in på något av nedanstående alternativ:

Alt. 1 Arbetat
minst två år som utvecklare inom .net. Fullstack, Frontend eller Backend spelar ingen roll. Ditt intresseområde styr vilka delar du kommer att arbeta med framåt.

Alt. 2 Arbetat
minst 2 år som utvecklare inom JAVA eller C++ men känner för en ny utmaning och har en vilja att arbeta i .net-miljö

Alt. 3 Innehar
goda programmeringskunskaper från hobbyintresse där du utvecklat tillsammans med andra likasinnade. Kanske inom spelutveckling.

Vi tror att du
som söker som är en geniun lagspelare, som delar med sig av sina kunskaper och sin energi till andra. Du har en stark drivkraft att komma i mål med dina åtaganden och kundkontakt ser du som en naturlig del av konsultrollen.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Karlstad

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.