Business Partner till karriärbyrån Procruitment AB

Business Partner till karriärbyrån Procruitment AB

Hej framtida kollega!

Så himla kul att du hittat hit! Jag är din framtida kollega, ledare, garanterat härligt lunchsällskap och inte helt omöjligt ditt största fan.

Tillsammans har vi mycket roligt att se fram emot! Jag lovar att göra mitt yttersta för att du ska trivas, utmanas, utvecklas och lära dig massa nya saker.

Att vara min kollega är roligt och fartfyllt. För oss på Procruitment är personligt engagemang, enormt driv och vilja att lyckas i varje leverans det vi ständigt strävar efter. Detta kommer du snabbt att märka. Dessutom delar vi mer än gärna med oss av all vår erfarenhet till just dig, förmodligen under en energisk långlunch.

Vill du veta ännu mer om mig och dina närmsta kollegor i Karlstad, kika in på våra LinkedIn-profiler nedan:

https://www.linkedin.com/in/zana-panic-46a61b19/ https://www.linkedin.com/in/jennie-forsell-7773aa66/ https://www.linkedin.com/in/markus-rosen-49ab0a153/

Vi arbetar hårt, men inte mer än att du efter jobbet skall ha energi kvar till familj, vänner eller andra fritidsintressen. Detta är viktigt för oss!

Som Business Partner ansvarar du för att utveckla relationer och affärer tillsammans med våra samarbetspartners. Detta innefattar: prospektering, mötesbokning, genomförande av möten, behovsanalys och offerering. Du kommer med andra ord att ansvara för den kommersiella delen av partnerskap.

Nog om mig och Procruitment - vem är du?! Om jag får fantisera helt fritt så tror jag att du jobbar som Account Manager idag och är redo för nya utmaningar. Kanske vill du ta nästa steg och träffa potentiella beställare från olika typer av branscher och erbjuda tjänster till mer varierande positioner, allt från ny talang på arbetsmarknaden till senior och ledare. Eller så är du sugen för att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag där möjligheten att sätta din egen prägel på ditt arbetssätt är väldigt stor.

Mest av allt tänker jag mig att du är en sann glädjespridare med massa energi som du bara väntar på att få utlopp för.

Checklista för sökande
  • Mötet med människor är det roligaste du vet
  • Trygg i din kompetens genom några års erfarenhet (du vet vad du kan och det märks)
  • "Det här har jag aldrig testat förut så det kan jag säkert", precis som Pippi Långstrump
  • Hur kärran ser ut spelar mindre roll, det viktigaste är att den rullar och att du har rätt att köra den
DETTA FÅR DU

Hos Procruitment kommer du att arbeta med kollegor som tillsammans har över 60 års erfarenhet i branschen, ganska häftigt va? Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Du kommer att få rekrytera nya medarbetare till din regions mest attraktiva arbetsgivare. Samtidigt som du gör detta under väldigt fritt ansvar, kommer du också att bli en del av ett bolag med mål att växa, och här kommer du att vara en av våra viktigaste nyckelspelare för att lyckas! Idag har vi kontor i Karlstad, Stockholm och Jönköping.

Vi värnar om våra kunder och våra konsulter, det är dom som ger oss möjligheten att förverkliga vår kommande resa, vill du följa med?

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Start: Q1 2021

Placeringsort: Karlstad
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.