Supporttekniker

Supporttekniker

Nu finns möjligheten att bli nästa medarbetare hos Cash IT i Karlstad, helhetsleverantören av kassasystem och betallösningar för handeln.

Cash IT har Karlstads kanske trevligaste läge med fina lokaler i Inre hamn med Olssons Bazar, café, glassbar på sommaren och gym alldeles i närheten!

Hos Cash IT får du jobba med kassasystem där både mjukvara och hårdvara är framtaget och vidareutvecklas ständigt av Cash IT. Kassasystemen har även en komplett integration med e-handelslösningar samt olika affärssystem, bland annat Visma och Fortknox.

Beskrivning av rollen
Rollen passar utmärkt för dig som uppfinningsrik, tekniskt intresserad och gillar att jobba aktivt med varierande utmaningar som supporttekniker

I din roll som supporttekniker hjälper du kunder med löpande support, installationer och driftsättningar av kompletta kassasystem och anpassar lösningar efter kundens behov. Arbetet utförs i huvudsak från kontoret i Karlstad då du kopplar upp dig mot systemen som du supportar. Ärenden kommer in via telefon och mail och kan handla om mjukvara, hårdvara och integrationer vilket ger en bredd i tjänsten. Kunderna som du hjälper är ofta i en butiksmiljö där systemet behöver fungera för att betalningar ska kunna genomföras. Det innebär att du som supporttekniker dels med din personlighet och känsla för service tillmötesgår kunden och dels med din tekniska kompetens löser problemet. Resultatet kommer att vara en nöjd kund!

Som supporttekniker kommer du att ingå i ett team med 4 andra supporttekniker. Dessutom finns utvecklingsavdelningen vägg i vägg vilket ger dig ett nära samarbete med de som skapat och ständigt utvecklar mjukvaran. Rena drömscenariot för rätt person!

Tekniker som används: plattformen för systemen är operativsystemet Microsoft Windows Server och Microsoft SQL som databas. Det innebär att felsökning i databaser kan göras med t.ex. SQL-skript. Till din hjälp använder du Teamviewer för att koppla upp dig mot kundernas system. Ärendehanteringssystem finns för att hantera och följa upp pågående ärenden.

Din kompetens
  • Vi ser att du har arbetat som supporttekniker eller liknande, där du har jobbat i Microsoft Windows Server och Microsoft SQL.
  • Du kommer att bli upplärd i övriga tekniker och system på plats.
  • B-körkort krävs.

Övrigt
Du kommer att bli anställd direkt av Cash IT och rekryteringsprocessen sköts av Procruitment.
  • Lön: Månadslön
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare.
  • Start: I maj eller enligt överenskommelse.
  • Placeringsort: Karlstad

Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut, så gör din ansökan redan idag!

Om Procruitment
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang – morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig – idag och imorgon.

www.procruitment.se
Mer info
Email Mejla Procruitment AB
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.cash-it.se/
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cash IT hjälper butiker, retailkedjor och offentlig verksamhet att ta betalt, hantera säljdata och öka försäljningen. Kunder som väljer Cash IT får en driftsäker och funktionsrik helhet för kassasystem som innefattar allt från hårdvara, mjukvara, tjänster och lösningar till support. Det är ett 20 år ungt företag med rötter i Karlstad och Norden som marknad.