Snickare till Karlstad

Snickare till Karlstad

ROLLEN SOM SNICKARE
Som snickare hos oss arbetar du främst med entreprenader, till exempel prefabricering och montage av villor, men även andra typer av byggnadsarbeten. Du ingår i ett engagerat team där vi jobbar tillsammans och lär av varandra.

VI SÖKER ER
Du har minst tio års erfarenhet inom byggbranschen men är ändå öppen för att utvecklas och lära dig mer. Du är van att läsa ritningar och använda digitala verktyg i jobbet. Körkort är ett krav.

Som person är du positiv och prestigelös, du har också god samarbetsförmåga men har inga problem med att jobba självständigt.

OM PREDIKT
Predikt är ett företag som planerar att växa under de närmaste åren. Vi fokuserar på prefabricering och montage av allt från friggebodar till villor, med tydlighet och kvalitet i fokus. Vi är ett växande gäng med bra sammanhållning och god stämning. Vi strävar efter att alla medarbetare ska vara delaktiga i företagets verksamhet och jobba mot samma mål, därför erbjuder vi ett generöst bonussystem till alla tillsvidareanställda.

YTTERLIGARE INFORMATION
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid
Arbetsort: Karlstad
Tjänsten startar: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: saga@predikt.se
Mer info
Kontaktperson Saga Lundmark
Email Mejla Saga Lundmark
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.predikt.se
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett byggföretag med utgångspunkt Karlstad som utför alla typer av byggnadsarbeten över hela landet. Vår specialitet är prefabricering, där vi förtillverkar husdelar i vår egen fabrik och monterar på plats hos kund.

Vi vill att kunden ska känna sig delaktig och trygg i sitt byggprojekt tillsammans med oss, därför arbetar vi förutseende genom hela byggprocessen för att nå bästa möjliga slutprodukt. Med över 30 års erfarenhet inom byggbranschen innehar vårt team kompetenser inom projektledning, byggprojektering, konstruktion och design samt byggnadsarbeten så som prefabricering och inredning. Genom att tänka efter före kan vi hjälpa kunden att hitta den mest lämpade vägen för sitt unika projekt, från ritbord till färdigställt resultat.