Karusellsvarvare till Wenmec

Karusellsvarvare till Wenmec

Just nu söker vi karusellsvarvare för anställning direkt hos Wenmec.

Om tjänsten

Som karusellsvarvare arbetar du självständigt med programmering, riggning, körning, mätning och kvalitetsäkring av större bitar i korta serier. Du programmerar direkt på maskinen från ritning och ställer även maskinen. Styrsystemet som används är Siemens 840 D.

Till ditt stöd har du erfarna kollegor, Produktionsteknikniker och Produktionsledare. Du rapporterar till Produktionsledaren för avdelningen.

Start: Omgående eller efter överenskommelse
Arbetstider: Heltid, 2-skift

Vem är du?

För att passa till tjänsten ska du vara van att arbeta självständigt och vara ansvarstagande. Det är viktigt att du är lyhörd för att kunna ta till dig andras råd och kunskap. Vidare ska du kunna motivera dig själv och komma med egna lösningar för att nå de uppsatta målen.

Krav:
  • Ritningsläsning
  • Programmering
  • Mätkunskaper
Meriterande:
  • Truck
  • Travers
Om verksamheten

Wenmec AB är ett väletablerat verkstadsföretag.
De tillverkar komponenter, kompletta produkter och kompletta systemleveranser för industrin. Kunderna finns på den internationella industriella marknaden inom segment som gruvindustri, marinindustri, skogsindustri, försvarsindustri och entreprenadindustri. Deras produktionsanläggning och huvudkontor ligger i Kil i södra Värmland. Wenmec har idag ca 160 anställda.

Vill du arbeta på ett expansivt företag?
Då är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (5 dagar kvar)