Fältmekaniker- Karlstad

Fältmekaniker- Karlstad

Om tjänsten

I rollen som fältmekaniker arbetar du med service och reparationer av Caterpillars produktprogram ute hos våra kunder i Värmland. I tjänsten tillkommer det också administration i form av dokumentation av arbetsorder och tidrapportering. Du kommer att utgå från vår anläggning i Karlstad och rapportera till vår serviceledare som är placerad vid vår anläggning i Karlstad. Resor i företagets servicebil är en naturlig del av tjänsten.

Din bakgrund:
  • Spetskompetens inom service och underhåll av liknande produktprogram
  • Flerårig erfarenhet som mekaniker
  • Kännedom om entreprenadmaskiners konstruktion och funktion
  • Tekniskt gymnasium eller likvärdigt
  • God datavana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
  • B-körkort är ett krav
Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker i fält med liknande produkter.

Din profil:

För att lyckas i rollen som fältmekaniker bör du vara serviceinriktad, flexibel, noggrann och strukturerad samt har en förmåga att följa uppsatta tidsplaner. Vi tror att du som söker är kreativ, driftig och händig och du tar dig an uppgifter och utmaningar med stort engagemang och en positiv inställning. Vi söker dig som är en självgående person som kan ta egna beslut, filtrera information och prioritera uppgifter. Hos oss värdesätter vi att våra medarbetare ser till helheten.

Vi erbjuder:
  • Ett roligt jobb som mekaniker med goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning.
  • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
  • Pon Equipment är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.
Placering: Tjänsten utgår från vår verkstad i Karlstad

Frågor? Magnus Arvholm, Verkstadschef tel:0706-978106, Johan Signell, HR Advisor, tel: 0727-207905

Intresserad? Skicka din ansökan senast den 2019-12-29
Mer info
Kontaktperson Satina Sankoh
Telefon 0732144827
Område Karlstad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pon Equipment AB och Pon Power AB är återförsäljare för Caterpillar i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna och erbjuder världens största sortiment av entreprenadmaskiner, dieselmotorer och generatoraggregat. I Sverige är vi ca 400 anställda och omsätter ca 2 Mdr svenska kronor. Tillsammans med Caterpillar sätter vi en ny standard för begreppet service i vår bransch. Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehålla trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar.