Ekonom

Ekonom

Tjänstebeskrivning

PerformIQ söker nu för kunds räkning en ekonom till Karlstad. Här får du möjligheten att komma till ett arbete med ansvarsfyllda arbetsuppgifter. Vi eftersöker dig som har erfarenhet av löpande bokföring både kund och leverantörsreskontra, bokslut och lönehantering.

Beskrivning av arbetsuppgifter

PerformIQ söker en självgående ekonom som vill arbeta hos vår kund i Karlstad. Du kommer att sköta löneadministration, bokföring samt redovisning.

Krav på person

För att lyckas i rollen krävs:
  • Ekonomiutbildning och erfarenhet från arbetslivet som ekonomiassistent/ekonom
  • Flytande i det svenska språket tal och skrift
  • Erfarenhet i Pyramid affärssystem
Vi ser att du som söker är en person som är trygg i dig själv och självgående. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ekonomiassistsent. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, vikariat
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Karlstad

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök." Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.