Butikssäljare med elkunskaper

Butikssäljare med elkunskaper

Vi söker vi en stjärna som vill arbeta som butikssäljare. Det viktigaste är att du drivs av att leverera högklassig kundservice. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av upplockning i butiken och kundservice. Utöver detta kommer du även att arbeta med hantering av gods. I dina arbetsuppgifter ingår hela tiden service gentemot kunderna, då du alltid är företagets ansikte utåt när en kund kommer in i butiken.

Erbjudande och beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som butikssäljare. Tjänsten innefattar daglig kundkontakt och relationsskapande med både befintliga och nya kunder vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg med detta. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Det är högst meriterande om du har arbetat i butik tidigare, har truckkort och/eller erfarenhet av elmaterial sedan tidigare. Vidare ser vi att du som söker är initiativtagande och driven. Du är även en person som har ett öga för vad som skall göras, och att du hjälper till där det behövs.
En vanlig dag kan se ut följande:

Gods kommer in till lagret på morgonen. Detta ska packas upp i butiken innan lunch. Därefter hjälper du till med övrigt plock, lagerhållning, kassahantering och förstklassig kundservice.

Personprofil

Här får du som har elkunskap möjlighet till att komma till en social och säljande roll. Du kommer till ett team som trivs med att arbeta tillsammans och hjälpa varandra över gränserna. Du är inriktad mot ditt expertområde, el, men kommer även att arbeta med andra områden.

Övrigt

Omfattning: Heltid
Start: 1 september
Arbetstid: Dagtid
Plats: Karlstad

Välkommen med din ansökan! PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell via camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: butik, butiksmedarbetare, butikssäljare, butiksbiträde, el, elektronik

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 1 sept 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.