KMA coach till Byggproduktion

KMA coach till Byggproduktion

Byggproduktion är roligt, utmanande och komplext. En del av utmaningarna är att säkerställa en bra arbetsmiljö, minimera påverkan på miljön samt hålla en hög kvalitet i våra byggprocesser. Därför behöver vi dig som är engagerad och kompetent inom Kvalitet och/eller Miljöområdet. Du blir en del att bygga vårt samhälle där du gör stor skillnad och att vi tillsammans når våra mål: Bästa arbetsplatsen och Nöjda kunder.

Den här rollen som specialist har ett coachande förhållningssätt där du arbetar nära produktionen och är ute på olika byggarbetsplatser. Huvuddelen är naturligtvis att hantera olika uppgifter inom KMA såsom uppföljning av aktiviteter och måltal. En annan stor del är att jobba med utveckling och förbättring av processer och metoder. Som specialist bidrar du till linjens lärande och är ett språkrör till erfarenhetsåterföring. Hos oss är ingen dag den andra lik och alla projekt är unika "prototyper" med sina omständigheter. Du har stor möjlighet till att påverka vilket gör arbetet väldigt stimulerande och utvecklande.

Du kommer ingå i ett nätverk inom regionen med andra coacher och produktionsstödjande kollegor. Din specialistkunskap gör att du troligen ingår i olika utvecklingsprojekt inte bara regionalt utan inom hela affärsområdet. Du kommer jobba med kompetenshöjande aktiviteter och med interna lärande revisioner i regionen. Det innebär kontakter med många olika kollegor och en del resor, mestadels över dagen, i landskapen runt Karlstad. Din chef Malin är placerad på samma kontor i Karlstad.

Antingen har du gedigen erfarenhet av byggbranschen och ett personligt intresse för att utveckla dig inom KMA. Eller har du flera års erfarenhet i en KMA roll oberoende bransch men gärna i ett ISO certifierat företag. För att lyckas tror vi man har en pedagogisk och kommunikativ framtoning, förmåga att lyssna in behov samt kunna bringa struktur och ordning i en lösningsorienterad miljö. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så beskriv något du är stolt över.
Mer info
Kontaktperson Lars-Erik Magnusson, HR chef
Telefon 0725-33 76 45
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.