Byggkunnig till Inköp

Byggkunnig till Inköp

Har du erfarenheter från byggbranschen, ett intresse för affärsmannaskap, samarbetsförmåga, känsla för analys och näsa för struktur. Då har vi en utmaning för dig!

Vi söker efter någon som vill driva inköpsprocesser i våra spännande byggprojekt. Du kanske idag jobbar som inköpare i branschen, vilket är meriterande! Du kan också ha en erfarenhet från byggproduktion men nu vill du utveckla dig vidare inom branschen.

Våra byggprojekt jobbar sällan med färdiga handlingar och specifikationer vilket utmanar inköpsfunktionen. Samtidigt ger det stora möjligheter att som inköpare påverka upphandlingar av både tjänster och varor på ett unikt sätt jämfört med traditionellt inköpsarbete. Du blir en viktig specialist och kollega i projektteamen där du stöttar linjeverksamheten att uppnå nöjda kunder och ett lönsamt projekt.

Ditt arbetsområde blir Värmland inklusive delar av Dalsland. Du ingår i ett inköpsnätverk med kollegor spridda i mellersta Sverige. Placering är med fördel i Karlstad och resor sker huvudsakligen över dagen i närområdet samt ett fåtal övernattningar per år. Du rapporterar till inköpschefen men jobbar huvudsakligen i projektform nära linjen i våra två arbetschefsgrupper.

Ta chansen och bli en del av vår familjära stämning i det stora bolaget med lokal förankring.
Mer info
Kontaktperson Lars-Erik Magnusson, HR chef
Telefon 0725-33 76 45
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 57 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.