Vill du utvecklas genom att bygga skolor eller kanske ett intressant bostadsprojekt? Vi utökar och söker fler Arbetsledare till vår produktion.

I rollen som Arbetsledare jobbar du nära platschefen och du kommer att bli involverad i alla i projektets delar. Du får ansvar för att leda ditt arbetslag ute på byggarbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål, både tidsmässiga och ekonomiska. Vi på Peab har mycket stor del egen personal på yrkesarbetarsidan och vi har en stab av kompetenta specialister som stöttar dig och projektet i dagliga utmaningar och frågeställningar. Att vara Arbetsledare innebär en roll med många kontaktytor gentemot underleverantörer, beställare m fl. Dessutom får du ett stort nätverk inom Peab både lokalt, regionalt i mellersta Sverige. Din grupp leds av vår Arbetschef Sam Carlson som är en positiv, personlig och tydlig ledare. Vi har en hög trivsel där alla bidrar till våra fina resultat och nöjda kunder. Vi har en bredd av kollegor som börjat sin karriär som snickare eller kommer nya från skolan.

I Värmland har vi en bred projektportfölj då vi bygger både åt privata beställare, närliggande kommuner, Region Värmland m fl. Det ger en kontinuerlig utveckling av din kompetens och vi ger dig en spännande karriär inom Peab.

Vi förväntar oss att du har kompetens och/eller erfarenhet från byggbranschen. Du är en lagspelare och jobbar för en säker arbetsmiljö samt har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat . Vidare har du ett starkt engagemang som bidrar till att vi har bästa arbetsplatsen och nöjda kunder.

Vi arbetar löpande med tillsättning.
Mer info
Kontaktperson Lars-Erik Magnusson, HR chef
Telefon 0725-33 76 45
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.