Vi söker en Platschef till Peab Asfalt Värmland

Vill du vara med och utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Platschef hos oss i Värmland.

Om Tjänsten

Som Platschef har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra projekt inom asfaltsläggning. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Dina huvudsakliga arbetsuppifter kommer att innebära:
  • Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
  • Planera och leda projektet utifrån satta ekonomiska ramar - från början till slut
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. Karlstad med omnejd blir ditt geografiska arbetsområde.

Vem är du?

För att trivas och bidra i rollen, tror vi att du har erfarenhet från liknande roll samt intresse för, och kunskap om asfaltsläggning. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild.

Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare, men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Din servicenivå är hög och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Du har ett stort kundfokus med intresse, vilja och förmåga att hjälpa och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmåga att överblicka helheten och har en ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Dina insatser kommer bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer lägga stor vikt vid personlig tillämpning.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Rekrytering sker löpande under perioden, så välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Har du frågor om tjänsten, är du välkommen att kontakta Arbetschef David Jansson, telefon 0725 - 33 32 29.

Denna rektytering sker helt genom Peab Asfalts försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsföräljare.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.