Industrielektriker

Industrielektriker

Vi söker en industrielektriker till vår fabrik i Fågelmara, som vill dela ansvar och utveckling på underhållsavdelningen.

Ansvar och arbetsuppgifter
  • Kontinuerligt följa upp utfall, analysera avvikelser samt utföra korrigerande åtgärder, förebyggande och avhjälpande underhåll.
  • Medverka till, inspirera, utveckla och anpassa dagens produktionssystem till nya produkter eller förändrade produktionsförutsättningar.
  • Rollen innebär främst att arbeta med el, men även arbetsuppgifter inom industrimekanik kan förekomma. Allt ifrån att byta och serva pumpar till installation av ny produktionsutrustning samt programmering inom PLC.
  • Du ansvarar för din arbetsinsats och att driva ditt eget arbete framåt.
Kvalifikationer

Vi söker dig som har elbehörighet, datavana och gärna en viss erfarenhet som industrimekaniker sedan tidigare. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du även har kunskaper i att svetsa rostfritt och erfarenhet av Siemens och viss erfarenhet av programmering inom PLC.

Det här är ett jobb för dig som tycker om att meka med diverse föremål och snabbt hittar lösningar på problem.

Du har god kommunikationsförmåga, är driven och har ett strukturerat arbetssätt och en vilja att utvecklas. Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra;

du är modig, inspirerande och pålitlig!

Tjänsten är 100%, dagtidsarbete. Du rapporterar till teknik och UH-chef. Tillträde snarast.

I den här rekryteringen har Orkla Foods AB valt att samarbeta med OnePartnerGroup Kalmar. Sista ansökningsdag är den 20 oktober 2019. Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Annika Lundberg, 0769-46 83 30 eller annika.lundberg@onepartnergroup.se. Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande.
Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.