Koordinator

Koordinator

Nomor är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns i Sverige representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs av Terminix - ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Den viktigaste framgångsfaktorn för Nomor är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!

Vad vi erbjuder dig
 • ett härligt gäng kollegor att arbeta med
 • kollektivavtal
 • friskvård
 • årlig kick-off
När vi nu söker en koordinator till vårt kontor i Karlstad. Vi söker dig som är duktig på att koordinera, gillar många bollar i luften och att ge service. Du ska drivas av högt tempo och dagliga utmaningar. Arbetet innebär att ansvara för servicen och koordinering för våra tekniker ute på uppdrag.

Beskrivning av tjänsten
Som administrativ koordinator kommer du ansvara för att planera och strukturera upp teknikernas dagar. Detta kommer innebära att du schemalägger teknikernas arbete och ser till att de har all den information de behöver inför sina besök ute hos kund. Arbetet kommer innebära att du är företagets ansikte utåt och har kontinuerlig kontakt med såväl tekniker som kunder. Vidare kommer du i tjänsten även vara stöttande i det administrativa på kontoret. Arbetat kommer främst vara inne på kontoret men då enstaka resor kan behövas är körkort B för manuell växel ett krav.

Några av arbetsuppgifterna:
 • Koordinera teknikernas arbetsdagar
 • Intern och extern kommunikation med Nomors skadedjurs- och matsäkerhetstekniker
 • Stötta upp och hjälpa till med administration åt ansvarig chef
 • Kontinuerligt sköta registreringar och uppdateringar i det interna systemet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Se videon som beskriver tjänsten närmare här

Din profil
Du har relevant utbildning eller erfarenhet av likande jobb och trivs i en serviceinriktad administrativ roll.
 • Flytande svenska kunskaper i tal och skrift i då det krävs i kontakt med företagets kunder
 • Goda kunskaper i engelska
 • Goda kunskaper i Excel och Word
 • Innehar B-körkort
 • Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter med koordinering eller bokningar sedan tidigare
Som person är du positiv, serviceinriktad och ansvarsfull och har ett sinne för affärer. Arbetet är väldigt varierande vilket kräver att du är prestigelös, men också att du har lite "skinn på näsan". Då du kommer ha ett ansvar för koordineringen av teknikers uppdrag är det även viktigt att du har ett gott ordningssinne samt ett stort engagemang. Du är en stor del i att hjälpa Nomor leverera sina tjänster på ett förstklassigt sätt.

Ansökan


Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din skriftliga ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-06-30

Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning.

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett av Sveriges och Norges största företag inom skadedjurskontroll, matsäkerhet och miljö. Vi finns i Sverige representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs av Terminix - ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier, fastighetsbolag och lantbrukare. Då vi är i stark tillväxt finns goda möjligheter för utveckling inom våra olika verksamhetsområden. Den viktigaste framgångsfaktorn för oss är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad.