Skadedjurstekniker

Skadedjurstekniker

NOMOR SÖKER SKADEDJURSTEKNIKER FÖR TJÄNSTGÖRING I REGION NORDVÄST MED PLACERING I KARLSTAD.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker skadedjurstekniker för tjänstgöring i region Nordväst placeringsort Karlstad som med stort engagemang, stark drivkraft och som ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden. Du kommer att arbeta med att utföra saneringar av skadedjur och inspektioner inom tjänsteområdet skadedjur ute hos våra kunder. Tjänsten omfattar även försäljning av Nomors tjänsteutbud. Arbetet är självständigt och varierande och ställer krav på initiativförmåga och ansvarstagande. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar.

Allmän visstidsanställning/Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil
Du är kommunikativ och serviceinriktad. Du har ett praktiskt handlag och är lösningsorienterad som person. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska. Det är en fördel om du har erfarenhet från servicebranschen.

Ytterligare information

Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 15 januari 2020. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till rekrytering_karlstad@nomor.se och märker din ansökan "skadedjurstekniker". Eventuella frågor besvaras av regionchef Anna Westin, anna.westin@nomor.se.
Du finner mer information om företaget på www.nomor.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett publikt svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.