PERSONAL- OCH KUNDKOORDINATOR

PERSONAL- OCH KUNDKOORDINATOR

NOMOR SÖKER PERSONAL- OCH KUNDKOORDINATOR FÖR TJÄNSTGÖRING I REGION NORDVÄST, PLACERING KARLSTAD.

Om Nomor AB (publ)
Nomor är ett publikt svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet. Vi finns representerade med 8 regionkontor och 18 lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas.

Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.
Då företaget är i stark tillväxt så finns goda möjligheter för utveckling inom Nomors olika verksamhetsområden.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker nu en personal- och kundkoordinator till region Nordväst, placeringsort Karlstad, som med stort engagemang, stark drivkraft och ansvarstagande är med och bidrar till att våra kunder får utlovad leverans inom uppsatta tidsramar. Du kommer att arbeta med att administrativt planera och strukturera arbetet för en grupp om ca 10 tekniker som arbetar på fältet främst med skadedjurssanering i Karlstad och Örebroregionen, arbetet är skiftande och kundstyrt utifrån det behov av leveranser som våra kunder har. Du kommer även att arbeta med försäljning mot privatperson och företag.

Arbetet består främst i schema- och resursplanering samt återkoppling och uppföljning med kund, allt för att säkerställa leveranskvalitet och kundnöjdhet. Våra kunder är allt från privatpersoner till stora kommersiella och kommunala bolag. Du kommer att arbeta självständigt. Till din hjälp har du ordinarie koordinator, driftansvariga tekniker och övrig ledning i regionen. Du kan under lugnare perioder även få täcka upp med övrigt arbete så som behovsanalyser och inspektioner etc. B-körkort är ett krav.

Allmän visstidsanställning, heltid, 1 år eller längre. Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil
Du är kommunikativ, serviceinriktad, ansvarsfull och har ett sinne för affärer. Arbetet är väldigt varierande vilket kräver att du är bra på att ha många bollar i luften, dessutom ser vi gärna att du har lite "skinn på näsan". Du gillar att tävla.

Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda relationer. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha goda kunskaper i engelska samt Microsoft Office- paketet.

Det är en meriterande om du har erfarenhet från servicebranscher och personalplanering men det är inget krav. Kanske har du arbetat något år inom någon del av servicenäringen och söker nu nya utmaningar.

Ytterligare information
Vi arbetar med löpande urval.
Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till rekrytering_karlstad@nomor.se och märker din ansökan Koordinator Nordväst. Eventuella frågor besvaras av regionchef Anna
Westin, anna.westin@nomor.se

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Administration, Koordinator, HR & Personal, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 juli 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett publikt svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.