Livsmedelstekniker

Livsmedelstekniker

NOMOR SÖKER LIVSMEDELSTEKNIKER FÖR TJÄNSTGÖRING I
REGION NORDVÄST MED PLACERING I KARLSTAD

Beskrivning av tjänsten
Vi söker livsmedelstekniker för tjänstgöring i region nordväst, placeringsort Karlstad som med stort engagemang, stark drivkraft och som ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden. Du kommer att arbeta med att utföra hygieninspektioner- och revisioner inom matsäkerhet till våra avtalskunder. Detta innebär provtagningar för mikrobiologisk/kemisk analys, att hålla grundläggande utbildning i livsmedelshygien, upprätta egenkontrollprogram samt sköta all rapportskrivning gällande det egna arbetet. Du kommer även att arbeta med skadeförebyggande inspektioner, samt saneringar mot skadedjur. Tjänsten omfattar även försäljning av Nomors tjänsteutbud under de perioder det är lugnare med övriga uppdrag.
Tillsvidarenställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
Din profil
Du är kommunikativ och serviceinriktad. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och att bibehålla goda relationer. Du har erfarenhet av arbete med livsmedeshygien och/eller egenkontroll eller laboratoriskt arbete. Kunskaper i HACCP är meriterande.
Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska samt Microsoft
Office-paketet. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från servicebranschen. Ett krav är
B-kört med manuell växellåda.
Ytterligare information
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 31 maj. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till rekrytering.nordvast@nomor.se och märker din ansökan "Livsmedelstekniker Karlstad".
Eventuella frågor besvaras av regionchef Anna Westin på anna.westin@nomor.se
Du finner mer information om företaget på www.nomor.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet. Vi finns representerade med 8 regionkontor och 25 lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokalkontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas.
Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.