WordPress-utvecklare (frontend/backend/fullstack)

WordPress-utvecklare (frontend/backend/fullstack)

Vi på nobox skapar webbplatser i främst WordPress men är även certifierade i Sitevision. Det finns ingen webbplats som är för stor eller komplicerad för oss - det är bara fantasin som begränsar. Vi söker nu 1-2-3 webbutvecklare med flera års erfarenhet av WordPress till vårt team. Vi ser gärna att du är fullstack som drar mot frontendhållet – men även ansökningar från backendutvecklare är välkomna. Det viktigaste är att du är säker i din yrkesroll.

Som utvecklare hos oss arbetar du självständigt, men i team, tillsammans med projektledare, designer, teknisk strateg och kund. Förutom att du fyller dina dagar med att skriva kod deltar du även aktivt i kundmöten, sköter en del projektledning på egen hand, hjälper till att utveckla våra interna miljöer och en hel del annat. Hos oss är utveckling ett ganska socialt jobb där du dagligen arbetar tillsammans med andra. Du kommer att arbeta med projekt av varierande storlek – men främst avancerade lösningar individuellt anpassade efter våra kunders unika behov. Det kan handla om externwebbar, intranät, kundportaler, integrationer till externa system, webbshoppar eller webbappar. Du har möjlighet att välja projekt för att hitta det som passar dig bäst. Du planerar din egen tid och har leveransansvar, och vi ser därför att du är strukturerad, ansvarstagande och flitig. Som senior utvecklare ser vi gärna att du har coachande egenskaper och kan bistå med kunskaper till dina kollegor – hos nobox växer vi tillsammans. Har du den profil vi söker vet du exakt vad som krävs för att lyckas.

Vi ser gärna kunskaper inom:

WordPress
HTML, CSS, SASS/SCSS
JavaScript/jQuery
Responsiv utveckling
Design och användarvänlighet
PHP
E-handel, gärna kunskaper inom WooCommerce
Databaser och SQL
Erfarenheter av UI/UX
Svenska flytande i tal och skrift

Vi erbjuder sex månaders provanställning som sedan övergår i en tillsvidareanställning, samt en fast månadslön. Friskvårdsbidrag får du också. Utöver det blir du en del i en social arbetsplats som uppskattar att göra aktiviteter tillsammans. Varje kvartal har gör vi en gemensam friskvårdsaktivitet och vi försöker utöver det att ses så mycket som möjligt. Med tanke på Coronaläget arbetar vi nästan uteslutande hemifrån men ses dagligen i digitala möten eller möts i vår chattzon. Vi ser gärna att du bor i Karlstad med omnejd, för när pandemin är över vill vi delvis återgå till att jobba tillsammans på kontoret på Kasernhöjden. Arbetet sker med fördel under kontorstid men du ansvarar själv för dina arbetsdagar.

Titta gärna runt på vår hemsida och på vår Instagram. När du bestämt dig är du välkommen att skicka ditt cv och personliga brev till hej@nobox.se. Observera att ansökningsspråk är på svenska. Vi ser det som är stor fördel om du skickar med en portfolio över webbplatser du byggt.
Mer info
Kontaktperson Eelena Blomkvist
Telefon 0707699710
Email Mejla Eelena Blomkvist
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nobox.se
Sista ansökningsdag 19 feb 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

nobox är en webbyrå i Karlstad. Företaget grundades år 2010 och har kontor på vackra Kasernhöjden. Vi är specialinriktade på Wordpress men är även certifierade i Sitevision. Dagligen arbetar vi med webbplatser- och lösningar till entreprenörsdrivna bolag, kommuner och myndigheter. Ingen webbplats är för avancerad för oss.