Projektchef, NCC Building Sverige, Värmland

Projektchef, NCC Building Sverige, Värmland

Om tjänsten
Som projektchef på NCC Building Sverige i Värmland har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för ett eller flera projekt. Här får du förmånen att leda och utveckla både organisation och personal. Det blir ditt ansvar att genomföra dina projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar. Samtidigt säkerställer du att kundens förväntningar uppfylls samt att produktionen sker i enlighet med NCC:s värderingar, policy, lagar och avtal. Produktionsprocessen leder du tillsammans med platschefen och övriga medarbetare i projektet. Du har personalansvar för ett antal platschefer, projektingenjörer och arbetsledare. Här ingår du i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till produktionschef.

Om dig
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning med mångårig erfarenhet av byggproduktion, gärna med roller som platschef eller projektchef/arbetschef. Du är en trygg ledare som får dina medarbetare att växa. Här trivs du som vill ha helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Vidare så har du goda kunskaper i produktionsplanering samt kalkyler, ekonomisk uppföljning och olika produktionsmetoder. Vi förutsätter att du är van vid ekonomiskt ansvar samt är väl inläst i entreprenadjuridiken.

Söker du nya utmaningar inom byggbranschen? NCC Building Värmland växer och söker nu ytterligare en projektchef som vill vara med att stärka vår position i Värmland och arbeta med intressanta projekt och duktiga medarbetare. Nu har du chansen!

Har du ett stort engagemang i ditt arbete och trivs med att leda personal mot uppsatta mål? Är du målmedveten, ansvarstagande med en genomgående positiv attityd samt en förmåga att entusiasmera dina medarbetare? Vidare är du tydlig i din kommunikation, trivs med att bygga nätverk och har en naturlig fallenhet för att utveckla långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter. Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen till oss!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om NCC Building Värmland
NCC vill vara en samhällsbyggare, vi är djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd utmaningar. Vi vill få människor att växa och tror man gör det bäst i en utmanande men stöttande miljö.

På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda kunder och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch. NCC erbjuder även många bra anställningsförmåner via vår förmånsportal.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.


Om ansökan

Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2019-11-06. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Projektledare. Projektledning. Construction. Bygg. Byggbranschen. Building. Produktionsplanering. Personalansvar. NCC. Adecco. Karlstad. Värmland.
Mer info
Kontaktperson Marianne Pettersson
Telefon 054-771 85 44
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.