Arbetsledare till Bergnäset

Arbetsledare till Bergnäset

Bergnäset Ställningsmontage AB är Sveriges största ställningsföretag och erbjuder kunder inom industrin och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Verksamheten har funnits i över 40 år på marknaden och ingår i NCC koncernen.

Kom och hjälp oss att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi. För att vi ska lyckas med alla spännande uppdrag, behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och söker därför en Arbetsledare till vår verksamhet i Karlstad.

Som Arbetsledare har du ett omväxlande jobb med stort eget ansvar för att se till att våra kunder fortsätter att vara nöjda. Du driver självständigt projekt mot mål i nära samarbete med platschefen och medverkar aktivt till att vi levererar säkert, snabbt och med kvalitet enligt avtal som gör att våra kunder fortsätter att vara nöjda. Du leder och fördelar det löpande arbetet samt deltar vid framtagandet av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med dina medarbetare.

Det här förväntar vi oss av dig

Som person drivs du av att få kunden nöjd vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. För att lyckas i rollen krävs också att du gillar planering och samordning. Du har förmågan och trivs med att vara ”spindeln i nätet” och har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor och kunder.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har

Du har yrkesbevis inom ställningsbyggnation samt har erfarenhet av någon form av arbetsledande roll. Kanske är du arbetande förman i dag och vill utvecklas i en roll som arbetsledare. Vi söker dig som är drivande och trivs med att leda och stötta andra i deras arbete. Du har god kommunikationsförmåga och delger såväl information som egna tankar och synsätt. Du är resultatorienterad, gillar utmaningar och är duktig på problemlösning. Du har goda datakunskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vi arbetar för en god arbetsmiljö och förväntar oss att du identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.

Ytterligare information

B-körkort är ett krav.

Kontakta gärna Produktionschef Niklas Harryson på 070-6201738, vid frågor om tjänsten.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 20-12-13.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.