Motor Trend söker servicerådgivare till kundtjänst i Karlstad

Motor Trend söker servicerådgivare till kundtjänst i Karlstad

Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom vill hjälpa våra kunder i rollen som servicerådgivare på vår kundtjänstavdelning i Karlstad så har vi jobbet för dig.

Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du möter kunden genom telefon, mejl och webbkontakt och ger rådgivning samt planerar service, reparationer och reservdelar för flera orter. Aktiv kundbearbetning med en hög grad av servicekänsla är ett naturligt inslag i arbetet. Arbetet innebär att vi proaktivt har kontakt med våra kunder för att erbjuda våra tjänster.

Vi ser att du har fordonstekniskt kunnande, förmåga att skapa förtroende samt har lätt för att samarbeta. Meriterande är kunskaper i Kobra och Microcat. God datorvana samt B-körkort är ett krav.

Utvecklas med oss

Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara dem bästa återförsäljaren på vår ort.

Ansök nu

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Har du frågor är du välkommen att kontakta verkstadschef Andreas Fryklund på 054-24 01 08, andreas.fryklund@toyota.nu eller skicka din ansökan till jobb@toyota.nu senast 26 januari 2020. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan "Servicerådgivare Karlstad".
Mer info
Kontaktperson Andreas Fryklund
Telefon 054-24 01 08
Område Karlstad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.toyota.nu
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2018 omsatte vi 712 miljoner kronor och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.