Biladministratör till Motor Trend i Karlstad

Biladministratör till Motor Trend i Karlstad

Om du vill jobba med säljsupport av alla de slag samtidigt som du skapar goda relationer så har vi jobbet för dig. Biladministrationens uppgift är att få till alla delar från finans- och serviceavtal till en korrekt genomförd order. På så sätt ges förutsättningarna för att kunden
ska få en bra helhetsupplevelse när hen hämtar sin bil. Motor Trends mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.

Det är många moment kring en bilförsäljning och för att allt ska bli rätt hela vägen från order till leverans, ska mycket information hamna rätt. Det är denna process som biladministrationen har full koll på. Med runt 6000 leveranser per år, som alla kräver handpåläggningar, är det lätt att förstå att den som jobbar med biladministration aldrig sitter sysslolös.

Vi ser främst till dina personliga egenskaper. Att du är strukturerad och organiserad är en förutsättning och ekonomikunskaper är meriterande.

Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Skicka oss din ansökan
Tjänsten är heltid, dagtid. Vid frågor kontakta vår bilmarknadschef Martin Johansson på telefon 070-590 28 88. Urvalsarbetet sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas omgående så skicka ansökan till jobb@toyota.nu redan nu, och absolut senast 10 augusti 2019. Märk din ansökan med "Biladministratör Karlstad."
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Fordon, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.toyota.nu
Sista ansökningsdag 10 aug 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2018 omsatte vi 712 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping,
Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.


Motor Trend är en del av Nordiska Motor där även systerbolagen Motornova, Svenska Motor och Gustaf E bil ingår.