Erfaren löneadministratör till Moelven Wood AB

Erfaren löneadministratör till Moelven Wood AB

Vill du vara en del av ett framgångsrikt spännande team med stark tillväxt och samtidigt skapa en hållbar framtid i trä?

Moelven Wood AB behöver nu förstärka med en erfaren, driven och utvecklingsorienterad löneadministratör som vill vara med och på en spännande resa och utveckla denna funktion på vårt huvudkontor i Skåre.
Som löneadministratör ansvarar du för alla delar i vår lön/personalhantering, både för tjänstemän och kollektivanställd personal. Du kommer vara en viktig resurs för våra ledare och anställda i frågor som rör lön, anställning, och förmåner samt kollektivavtal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är gymnasieekonom och/eller utbildad löneadministratör. Du har ett par års yrkeserfarenhet av löneadministration, gärna från ett företag med både kollektivanställda och tjänstemän. Du trivs i en föränderlig miljö och du trivs med att utveckla processer och rutiner.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, positiv och tycker om att arbeta administrativt. Du arbetar strukturerat, är noggrann och eftersträvar hög kvalitet. Har du dessutom lätt för att kommunicera och gillar förbättringsarbete så är det dig vi söker. I rollen som löneadministratör arbetar du ganska självständigt och har förmåga att prioritera.

Det är meriterande erfarenhet från bygg- eller industriverksamhet. Din datavana bör vara god liksom dina kunskaper i Office och gärna i något ekonomi/ personalsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av Hogia Lön i någon tidigare befattning.
Mer info
Kontaktperson HR-Ansvarig Moelven Wood AB Daniel Pettersson
Telefon 010-122 50 61
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 37 produktionsbolag fördelat på 46 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3550 anställda och en årsomsättning på 10,8 miljarder NOK.

Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg - och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,5 mdr SEK varav ca 1,3 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg - och inredningsmaterial.