Sommarjobbare

Sommarjobbare

Moelven Skog AB arbetar för att vara det bästa alternativet för skogsägaren som nu eller i framtiden ska avverka sin skog. Vi har kontor på fler orter i Värmland, Dalsland, Bohuslän, norra Skaraborg och Närke för att finnas nära våra kunder.

Som sommarjobbare kommer du framförallt arbeta med avverkningsuppföljning samt uppföljning gällande plantering, markberedning och röjning. Rollen innefattar frihet under ansvar där du självständigt planerar och genomför arbetsuppgifterna. Resultatet av uppföljningen kommer sedan redovisas för entreprenörerna.

Du får gärna ha eller gå på en skoglig utbildning på eftergymnasial nivå, eller förvärvat motsvarande kunskaper genom din arbetslivserfarenhet.

B-körkort och egen bil är ett krav då tjänsten innehåller resor.

Som sommarjobbare anställs du under visstid och får möjlighet att prova på vissa arbetsuppgifter inom vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2019. Urvalet kommer påbörjas efter ansökningstidens utgång och beräknas vara klart under februari/mars.
Mer info
Kontaktperson Distriktschef Väst Johan Hofström
Telefon 010-1226452
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven Industrier ASA är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 37 produktionsbolag fördelat på 46 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3550 anställda och en årsomsättning på 10,8 miljarder NOK.

Moelven Skog AB som ingår i Moelven koncernen, ansvarar för råvaruförsörjningen till koncernens sågverk i Värmland och Skaraborg. Vi är 65 medarbetare och samarbetar med en rad olika underentreprenörer. Bolaget, som omsätter cirka SEK 1,7 miljarder, har huvudkontor i Karlstad.

För mer information se www.moelven.se/tjanster, Mer Timmer i Skogen