Rekryteringsspecialist

Rekryteringsspecialist

Nu satsar vi! Vi önskar lägga ett extra fokus på att marknadsföra, attrahera, rekrytera och introducera medarbetare till och i Moelven Skog. För detta behöver vi din hjälp! Så tveka inte utan sök nu!

Kvalifikationer
Vi tror du arbetar i en liknande roll idag, antingen i ett rekryteringsföretag eller på en HR-avdelning där del av dagen består av rekrytering och andra HR-relaterade arbetsuppgifter. Du har kunskap och insikt om hur och var man fångar de bästa kandidaterna och vad som krävs för att nå ut. Du är en van marknadsförare av varumärket där du arbetar och har små och stora ideér om hur man gör det på bästa sätt. Säkerligen har du en utbildning inom HR och/eller beteendevetenskap på högskolenivå. Du är nyfiken, älskar mötet med individen och har förmåga att skapa förtroende till din nästa. Har du dessutom skogligt intresse och kunskap så är det än bättre.

Personliga egenskaper
  • bli en del av ett engagerat och roligt gäng
  • göra skillnad i en grön och hållbar bransch
  • vara med och påverka innehållet i en ny roll
  • möjlighet till utveckling
  • utmanas av ett gäng frågvisa kollegor
  • bli en del av en koncern som inkluderar hela värdekedjan
Låter det intressant? Har du funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig, Björn Johansson, VD, på 010-122 65 08.
Mer info
Kontaktperson VD Björn Johansson
Telefon 070-319 45 75
Område Karlstad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Skog AB som ingår i Moelven koncernen, ansvarar för råvaruförsörjningen till koncernens industrier i Sverige. Vi är 70 medarbetare och samarbetar med en rad olika underentreprenörer. Vi finns på flera orter och vårt huvudkontor ligger i Karlstad.

För mer information se www.moelven.se/tjanster, Mer Timmer i skogen