Producer inom spelutveckling

Producer inom spelutveckling

Känner du till spelet "Little Big Workshop"? Visste du att det var en grupp i centrala Karlstad som varit med och skapat det? Här ges du nu möjlighet att vara med när nästa spel ska skapas och lanseras.

Mirage Game Studios nuvarande producer ska iväg på andra spännande uppdrag och vi på Professionals Nord har fått äran att hitta dennes efterträdare.

Information om tjänsten

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Mirage Game Studios.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Mirage Game Studios önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

För Mirage Game Studios räkning söker vi en producer inom spelutveckling där du ser till att saker och ting händer, eller som Mirage själva uttrycker det "get shit done". Ditt ansvarsområde är att projektleda, testa och följa upp spelet tillsammans med ett team av utvecklare, designers och kreatörer. Ni arbetar agilt och här ges du möjligheten att få vara med från idé till ett färdigt spel.

Primära arbetsuppgifter:
  • Tillsammans med ett team av utvecklare projektleder du spelets framfart och utveckling.
  • Testning och detaljdialog på teknik och driften.
  • Uppföljning av projektet
Vi söker dig som

Du bör gilla och förstå spel och ha en förståelse för det tekniska. Vi ställer inga krav på att du har en bakgrund som utvecklare men du bör ha arbetsledning och projektledning med dig i bagaget.

Övriga skallkrav:
  • Tidigare arbetat agilt eller scrum-baserat
  • Tidigare arbetat med arbetsledning
  • Förståelse för spel
I den här rollen kräver det att hantera problem och hitta en lösning för att komma framåt, därför tror vi att den här rollen passar dig som är noggrann och har förmågan att förutse eventuella hinder.

Information om kundföretaget

Mirage Game Studios är ett spelutvecklingsföretag beläget i soliga Karlstad. Företaget grundades av fyra ivriga spelare med rötter i området under hösten 2016 i samarbete med THQ Nordic. Teamet såväl som spelet har vuxit en hel del sedan dess, både i omfattning och kapacitet.

Mirage Game Studios är en del av Embracer Group och här har du möjligheten att få vara med från idé till färdigt spel, samtidigt som du har en trygg förläggare i ryggen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Villkor
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Arbetstider: Kontorstid
Placeringsort: Karlstad
Lön: Fast enligt överenskommelse