Säkerhets- och låstekniker

Säkerhets- och låstekniker

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll.
Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov - lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.

Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende. För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.Till vår säkerhetsverksamhet i Karlstad söker vi säkerhets- och låstekniker
Din erfarenhet

Vi söker dig som har grundläggande kännedom om lås/dörrautomatik, el-, tele, brand alternativt säkerhetsinstallationer. Erfarenhet från självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning är ett krav samt erfarenhet av installation och service av lås/dörrautomatik, brandlarm, passage, CCTV eller inbrottslarm. Våra system bygger på dator- och nätverkslösningar varför kunskap om datorer är en förutsättning. B-körkort är ett krav. Likaså godkänd kontroll hos Polismyndighetens belastningsregister.

Om arbetet

Vi inom Midroc Security arbetar leverantörsoberoende med spännande och komplexa kommunikations- och säkerhetslösningar till våra kunder som finns inom väldigt många olika branscher och områden. Inom Security Värmland har vi en blandning av mindre serviceuppdrag och större säkerhetsentreprenader. Vi har exempelvis varit delaktiga i projekt som Bergvik köpcenter och Anstalten Hinseberg. Tjänsterna är tillsvidareanställning med tillträde snarast och är förlagda på vårt kontor i Karlstad.

Säkerhetstekniker

Vi arbetar med kundanpassade kommunikations- och säkerhetslösningar inom brandlarm, passersystem, inbrottslarm, CCTV system och överordnade system. Arbetet som säkerhetstekniker innefattar installation, driftsättning, felsökning och dokumentation av säkerhetsanläggningar. Arbete med eftermarknad, service samt att utbilda våra kunder i användningen av deras säkerhetsanläggningar. I viss mån även agera tekniskt säljstöd till våra säljare. Det är därför viktigt att du kan utrycka dig tydligt i både tal och skrift samt har en god känsla för kundrelationer.

Låstekniker

Arbetet som låstekniker innefattar installation, driftsättning, felsökning och dokumentation av el lås, mekaniska lås samt dörrautomatik. Arbete med eftermarknad, service samt att utbilda våra kunder i användningen av deras anläggningar. I viss mån även agera tekniskt säljstöd till våra säljare. Det är därför viktigt att du kan utrycka dig tydligt i både tal och skrift samt har en god känsla för kundrelationer.

Det här får du som anställd hos oss:

Ett arbete i ett hållbart företag som växer
Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka
Möjligheten till personlig utveckling, fortbildning och karriär
Kompetenta kollegor som du varje dag samarbetar och att har roligt tillsammans med
Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar
Intressanta och varierande uppdrag
Möjligheten att få arbeta med branschledande kunder
Förmånligt friskvårdsbidrag
Förmånligt drivmedelsavtal
Möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
För förmånliga priser hyra semesterboende i Spanien och Sälen
Erbjudan till regelbundna hälsoundersökningar
Kostnadsfri rådgivning i ärenden av psykosocial, juridisk eller ekonomisk karaktär
I vår egna affärsskola vidareutbildar vi våra montörer, projektledare och chefer

När du kommer till Midroc kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag. Kontakta oss därför redan i dag!

Kontaktperson:

Morgan Johansson, avdelningschef, telefon: 076-126 30 96, e-post: morgan.johansson@midroc.se

Ta nu chansen och bli en del av Midroc Electro! Vi ser framemot att höra från dig.

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (39 dagar kvar)