Projektingenjör till vår avdelning i Karlstad

Projektingenjör till vår avdelning i Karlstad

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Vill du bli en viktig spelare i ett kompetent team med en bra stämning som gillar att arbeta nära uppdragsgivare i ett öppet samarbetsklimat? Nu söker vi en kollega till Karlstad! Avdelningen för Projektingenjörer i Division Nord består av 5 kollegor, med olika geografiska placeringar inom vår division. De flesta av oss är placerade på olika orter från Sundsvall i norr till Borlänge i söder.

Om tjänsten...
Du kommer att utgå ifrån Midrocs kontor i Karlstad, där du sitter tillsammans med kollegor ifrån andra verksamhetsområden inom bolaget. Du är den enda projektingenjören på orten och din ansvarige chef är placerad i Borlänge så det är viktigt att du känner dig bekväm med att ha dina kollegor och chef på distans och arbeta i digitala verktyg. Att kunna leda dig själv, vara driven och initiativtagande i ditt eget arbete.

I ditt uppdrag kommer du att stötta projektledaren eller projektchefen med olika delar i vår produktionsprocess med vårt ledningssystem som grund.
Följande arbetsuppgifter ingår vanligen i uppdraget:
 • Ansvar för att göra tidplaner både utifrån byggarens tidplan samt våra egna leveransplaner.
 • Registrering av projekt, göra prognoser och följa upp slutkostnadsprognoser.
 • Du gör kalkyler i vårt kalkylprogram och prissätter dem. Både med fokus på leverans-, bemanning-, och betalplan.
 • Du ansvarar för och utför Kvalité- och miljö- samt egenkontroller.
 • Du arbetar med utredningar av material och tjänster som rör projekten.
Vi söker dig som...
Har godkänd gymnasieutbildning samt erfarenhet ifrån eltekniskt arbete alt. högskoleutbildning med inriktning på elteknik. Du har antingen några års erfarenhet av att arbeta som ledande montör eller som projektledare inom elbranchen, och nu känner du att du vill byta inriktning och bli projektingenjör. Eller så kanske du idag arbetar som projektingenjör och söker nya utmaningar. I denna tjänst finns alla dessa möjligheter.
 • Vi kräver att du har erfarenhet av att arbeta med- och besitter goda kunskaper inom- entreprenadjuridik, affärsmannaskap och ATL-listan.
 • För att lyckas i rollen tror vi att du når bra resultat genom att arbeta med andra samt att du är strukturerad i ditt arbetsätt.
 • Du har en prismedveten helhetssyn, där du kan planera och organisera projekten, leder och följer upp där det behövs.
 • Du har tidigare erfarenhet av rapportskrivande och arbetar obehindrat i Officepaketet.
 • Att vara lyhörd mot beställarens behov samtidigt som du bevakar bolagets intressen då du besitter en noggrannhet när det kommer till ekonomiska kalkyler.
 • Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på så väl svenska som engelska.
 • B-körkort är ett krav, då resor (i normala fall) ingår i tjänsten.
Vad kan vi på Midroc erbjuda dig?
Förutom att du får riktigt bra kollegor hos oss, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
 • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension.
 • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
 • För förmånliga priser hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
 • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
 • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget
Låter det här intressant? I så fall ser vi fram emot att höra från dig!
Har du frågor om tjänsten. Kontakta Avdelningschef Stefan Smeds på 010-47 07 483

Skicka in din ansökan via midroc.se och berätta vem du är och varför du skulle vara rätt person för oss och för uppdraget. Urval sker löpande så registrera därför din ansökan så snart som möjligt!

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (15 dagar kvar)