Serviceelektriker till Karlstad

Serviceelektriker till Karlstad

Brinner du för service och kundvård? Vill du bli en av våra nya kollegor i ett sammansvetsat och kamratligt TEAM med högt till tak och positiv anda? Midroc Electro Karlstad har stor efterfrågan på sina tjänster och söker nu personer som vill hjälpa oss och våra kunder med service och underhåll runt om i området. Vi erbjuder dig en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas, en bredd av karriärmöjligheter och mycket stor frihet under eget ansvar.

Vi söker just nu efter självgående serviceelektriker till vår serviceavdelning i Karlstad.

Vi söker även dig med erfarenhet, kunskaper och spetskunskaper inom El-kraft som LSP/HSP ställverk, brytarservice, reläprov, transformatorer och övrig kraftutrustning till vår IKT grupp (Industri, Kraft och Teknik) Värmland.

Du som söker skall ha en bred yrkeserfarenhet samt vana att arbeta självständigt med kundkontakter och olika serviceuppdrag. Som person är du ansvarstagande, flexibel, kreativ och villig att lära dig olika arbetsuppgifter.

Intresserad, nyfiken, vill du veta mer? Kontakta avdelningschef Kenth Andersson, tfn 010-470 78 32, e-post: kenth.andersson@midroc.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll.

Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende.
Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov - lösningar som håller över tid och tål att utvecklas.

Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt. Vi tror på samarbete och arbetar gärna nära våra kunder och vurmar för långsiktiga relationer byggda på resultat och förtroende.
För att lyckas med det erbjuder vi idag tjänster inom elinstallation, instrument, security, hiss, fastighetsautomation och mekaniskt underhåll.