Lagermedarbetare sökes till Mekster

Lagermedarbetare sökes till Mekster

Om tjänsten

Just nu söker vi lagermedarbetare till vår kund Mekster i Karlstad. Som medarbetare på lagret kommer du i huvudsak arbeta med plock och packning av deras reservdelar och biltillbehör. Du kommer att vara en viktig del av flödet på arbetsplatsen och det kräver att du har hög arbetsmoral och är mån om att göra ett bra jobb med hög kvalitet varje dag.

Arbetstiden är måndag-fredag 07:00-16:00

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så sök redan nu!

Om dig

Vi söker dig som är positiv, självgående och noggrann. Det är viktigt att du utan problem kan läsa och förstå instruktioner. Vidare ser vi att du är en strukturerad person som trivs med att arbeta i högt tempo samt en glad och positiv medarbetare som har lätt att samarbeta med andra människor. En förutsättning för att klara av arbetet är en god fysik då det till stor del är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo.

Du ska utöver ovan nämnda egenskaper även ha tidigare arbetslivserfarenhet från lagerarbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

6 månader visstidsanställning med goda chanser till tillsvidareanställning /Heltid/Karlstad

Tillträdesdag

Omgående enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia AB är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Vi söker just nu dig som vill bli en del av oss på Lernia. Du kommer att vara anställd hos Lernia och arbeta som konsult ute hos vår kund Mekster. Mekster tillhandahåller reservdelar och biltillbehör och därtill relaterade produkter för personbilar till privatpersoner och andra slutkunder på den nordiska marknaden.