Försäljningschef

Försäljningschef

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar försäljningsansvar och bearbetning av Marvacos kunder som i huvudsak äger varumärken inom dagligvaruhandeln och tryckerier som hanterar dessa dekorer och material. Affärerna är omfattande och långsiktiga och bygger på en effektiv och säker relevans. Du får en fastställd budget med måluppfyllelse och rapporterar till GM Sverige. Arbetet innefattar resor och tjänsten kräver B-körkort. Du arbetar där marknaden finns och kan utgå från våra enheter i Helsingborg, Karlstad, Sunne eller koncernens huvudkontor som ligger i Helsingfors.

Befattningsbeskrivning

Som Försäljningschef för Marvaco AB i Skandinavien är du ansvarig för att skapa och etablera nya kundrelationer och affärskonton samt vårda och utveckla existerande. Du har budget-, lönsamhets- och utvecklingsansvar för de konton som är och blir knutna till varumärkesägare och tryckerier för Marvaco koncernen. Du har även gemensamt ansvar för de delar som berör Marvaco AB och andra bolag i Marvacos koncern tillsammans med företagsledningen. Detta arbete kommer till största delen utföras inom Sverige men ditt ansvarsområde täcker hela Skandinavien där kunder ska besökas och bearbetas.
Du arbetar till stor del ute i marknaden och i nära samarbete med övriga medarbetare på Marvaco och Kostym AB. Du har även tillgång till samtliga av koncernens medarbetares kompetens vid behov. Du arbetar i samförstånd med företagets riktlinjer och målsättningar. Du rapporterar till GM och ingår i ledningsgruppen för Marvaco AB.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är målfokuserad, lyhörd, empatisk och har lätt för att skapa relationer. Ditt ledarskap, affärssinne och din säljinstinkt är centrala för att lyckas i rollen. I din roll som försäljningschef får du saker att hända, uppnår resultat via delaktighet och har förmågan att få människor engagerade. Vi värdesätter att du har förmågan att se sammanhanget i en verksamhet. Vidare är du en tydlig och god förhandlare samt har en förmåga att skapa struktur och ordning.
  • Har en gedigen erfarenhet av att göra affärer och att driva försäljningsprojekt.
  • Är självgående med en hög egen drivkraft.
  • Har förmågan att strukturera upp dina insatser och vara målfokuserad.
  • Har förmågan att skapa goda relationer så att våra kunder känner sig trygga.
  • Är lösningsfokuserad och har förmågan att se och skapa nya affärer.
  • Är duktig på att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Har erfarenhet från en passande position hos en varumärkesägare inom dagligvaruhandeln. och/eller ett tryckeri till förpackningsindustrin.
Meriterande är:
  • Erfarenhet av affärer med varumärkesägare.
  • Erfarenhet av affärer med tryckerier, företrädesvis inom flexografi.
  • Teknisk kännedom inom området varumärkesförpackningar.
Information och kontakt

Vad erbjuder vi dig:
Vi är ett företag med en fokuserad målbild om tillväxt genom innovationer och ett omfattande erbjudande till marknaden. Vi har dedikerade medarbetare som besitter kunskap i världsklass.
Vi är ett modernt och högteknologiskt företag med 100-årig historia, ett företag med korta beslutsvägar och en bra gemenskap både inom och utom arbetstid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Känner du att du är rätt person, välkommen att söka omgående då vi har löpande urval, sök dock senast måndag den 2 november 2020.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Peter Bråby 072-9933411.

Du är välkommen att söka tjänsten via www.wikan.se

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 M sek och har omkring 700 anställda.
Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Peter Bråby
Telefon 054-400 31 11
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marvaco expanderar och söker en erfaren Försäljningschef.

Marvaco är Nordens ledande premedia leverantör för förpackningar. Vi skapar och tillverkar årligen cirka 30 000 förpackningsdekorer och flera har fått internationella utmärkelser och erkännanden.

Marvaco Sverige grundades redan 1914 och har idag sammanlagt 90 medarbetare i Sverige och Finland. Med den senaste tekniken levererar vi tryckformar som full HD klichéer och hylsor samt EGP (Expanded Gamut Printing) som ger ett miljövänligare tryck. Vi producerar design och lineextensions och repro för alla tryckmetoder samt virtuella 3D-simuleringar. Vårt långa samarbete med varumärkesägare och tryckerier garanterar högsta kvalitét och effektivitet.

Mera information om Marvaco AB hittar du på www.marvaco.com

Vi söker en Försäljningschef för Skandinavien som kan leda vårt framgångsrika team in i framtiden.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.