Mekaniker Karlstad

Mekaniker Karlstad

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med transportbilar, bussar, lastbilar och tunga släp. Hos oss är inte den ena dagen den andra lik, här har vi alla typer av fordonsdiagnostik och reparationer inklusive servicearbeten. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för nöjda kunder och fordon. Du ser möjligheter i alla situationer, och tillsammans med dina kollegor löser du snabbt dina arbetsuppgifter. Du behöver ha sinne för struktur och datavana.

Din profil
Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av att skruva med fordon, det är även viktigt att du är rätt person med driv och viljan att fortsätta lära dig! Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.

Krav:
  • B-Körkort
  • Minst 3-års erfarenhet
  • Grundläggande datorvana
  • Grundläggande kunskaper inom fordonsel och diagnostik
Meriterande:
  • Fordonsteknisk utbildning eller annan vidareutbildning
  • C-, CE-, D- körkort
  • Behörighet för färdskrivare / AC / Tung kyla / Släcka 2:or
  • Grundläggande kunskaper i affärssystemet Kobra

Villkor
Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är i vår nybyggda verkstad i Karlstad, där kommer du att arbeta tillsammans med verkstadschef, kundmottagare, reservdelsman och mekaniker. Det är ett glatt och hjälpsamt gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Vi erbjuder fast månadslön och friskvårdsbidrag, vi har även ett bonussystem. Tjänsten avser heltid på dagen men kan ändras framöver.

Vi har idag inget kvällsöppet men kommer att börja med det inom en snar framtid.

Vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare än sista ansökningsdag, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta Verkstadschef Fredrik Karlsson på fredrik.karlsson@maltemanson.com +46 (0) 54-55 57 68

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons
Mer info
Kontaktperson Fredrik Karlsson
Telefon 054-55 57 68
Email Mejla Fredrik Karlsson
Område Karlstad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon där vår expansion de senaste åren är unik för branschen! Våra 16 anläggningar finns på 15 orter, från Malmö i söder till Gävle i norr. Vi har även lanserat ett kompletterande verkstadskoncept- Malte City, med inriktning på transportbilar och lätta lastbilar, allt för att bygga ut vår service till våra kunder oavsett storlek på fordon. Vi är idag cirka 175 medarbetare, och årsomsättningen beräknas till drygt 300 mkr 2022.

"Vi är Positiva, Engagerade, och Flexibla Lagspelare. Med hög Kompetens och Tillgänglighet löser vi kundernas problem med Kvalitet och minimal miljöpåverkan"