Reservdelsspecialist

Reservdelsspecialist

Nu söker vi ytterligare en vass person till vårt starka team i Karlstad!

Som reservdelsman hos oss kommer du vara en nyckelperson i arbetet med våra kunder och hur de uppfattar oss. Din personliga framtoning är därför viktig och självklart har du också ett intresse av att arbeta med bildelar. Du kommer främst arbeta med lagerhantering och budbilskörning, men kommer även behöva stötta med andra arbetsuppgifter så som orderhantering och försäljning på vårt Expresslager.

För oss som arbetar på MECA är mångfaldsfrågor en viktig del i vår vardag. Vi strävar efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, jämnare könsfördelning samt en åldersstruktur som på bästa sätt speglar våra kunder.

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande och tjänsten kan därför tillsättas tidigare än angett slutdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Är du intresserad av ett utvecklande och stimulerande arbete - välkommen med din ansökan!

Varför ska du arbeta på MECA?

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i ett framgångsrikt och offensivt företag. MECA är inne i en spännande förändringsresa där du är välkommen att vara med och bidra! Välkommen med din ansökan!

Din profil:

Som person är du driven, nytänkande och flexibel. Du är självgående och kundorienterad samt strävar efter att ge en så bra service som möjligt till kunden. Tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen samt fordonsteknisk utbildning eller motsvarande är ett krav. Likaså B-körkort och god datorvana.

Personuppgiftshantering

MECA Sweden AB, org.nr. 556356-5612, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site...

Personlighet är viktigt för oss!

Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.
Mer info
Kontaktperson Anna Norlin
Telefon 054-852912
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MECA-koncernen är en ledande aktör på eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning. Vår verksamhet vilar på en effektiv distribution av reservdelar och verktyg via våra avdelningar till professionella bilverkstäder. Allt vi gör syftar till en sak - ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. MECA ingår i Mekonomen Group.