Biträdande kontorschef, Ludvig & Co Karlstad

Biträdande kontorschef, Ludvig & Co Karlstad

Vill du vara med att driva och utveckla vårt kontor i Karlstad tillsammans med kontorets medarbetare? Hos oss blir du en del av ett företag som bidrar till växtkraft för människor, samhälle och företagande och får verka i en miljö som präglas av värderingarna samarbete, utveckling och affärsmässighet. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

Därför skulle du trivas!

Kontorschef Helen Hildeberg berättar:

På kontoret i Karlstad blir du min högra hand och en del av vårt växande team. Som chef drivs jag av att se medarbetare utvecklas och nöjda kunder. Jag förväntar mig ett positivt angreppssätt och hög kvalitet av mina medarbetare. Vi som team ska ständigt utmana oss själva samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom både juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas.

Om tjänsten

Som biträdande kontorschef har du personalansvar för kontorets medarbetare och ekonomiskt ansvar för kontorets resultat. Din viktigaste uppgift är att bygga starka team genom att coacha och inspirera medarbetare som i sin tur kan leverera god lönsamhet och tillväxt. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Kund och leveransansvar
  • Fördela och tillsätta rätt resurser för rätt uppdrag
  • Tillsammans med medarbetarna hjälpa kunder att driva och utveckla deras verksamheter
  • Coacha medarbetare
I rollen som biträdande kontorschef ansvarar du även för att upprätthålla ett gott arbetsklimat och informationsflödet i ditt team. Du kommer att erbjudas utbildningar, nätverksträffar och möjlighet att dela erfarenheter med andra kollegor inom företaget.

För att lyckas behöver du
  • Utbildning inom ekonomi
  • Bred arbetslivserfarenhet
  • Ett stort yrkesmässigt engagemang
  • Förmågan att leda, sprida energi och motivera andra människor
Som person är du driven, kommunikativ och förtroendeingivande både i rollen som ledare och som operativ konsult.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista datum för ansökan är dock senast 31 juli. Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorsenhetschef Helen Hildeberg, tel. 054-17 74 20 alt. helen.hildeberg@ludvig.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om Ludvig & Co
Vi är ca 1300 medarbetare på 130 orter som tillsammans möjliggör trygghet och växtkraft för människor, samhälle och företagande. Med lokal närvaro och personlig service erbjuder vi Sveriges småföretagare och privatpersoner trygghet och enkelhet genom värdeskapande rådgivning och tjänster inom ekonomi, juridik och fastigheter. För mer information vänligen se www.ludvig.se

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (25 dagar kvar)